Beldie 3După un sezon făra greseala pilotul albaiulian Mihai Aurel Beldie a urcat pe prima treapta a podiumului Grupei Automobilelor Diesel din România, cu 8 victorii din tot atâtea posibile. Beldie a devenit astfel Campion Național în sezonul 2014. Sâmbătă 13.12.2014 la Sinaia, intr-un cadru festiv, a avut loc decernarea premiilor Campionatul National de Viteza in Coasta. Festivitatea de premiere a avut loc la Sinaia unde au fost prezenti toti campionii Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.
”Sâmbătă s-a încheiat oficial sezonului 2014. Am fost prezent la Sinaia alături de echipa pe care am reprezentat-o în acest sezon, ”Tontsch Automotive”. Un sezon excelent pentru noi, fără greșeală, titlul de campion al Grupei Diesel ajungând în portofoliul echipei. Cel de-al doilea rezultat de care sunt foarte mândru este titlul de vicecampion al clasei H3, o clasa foarte disputată până în ultima etapa a sezonului. Sunt încrezător într-un sezon 2015 cât mai bun și vreau să multumesc tuturor celor implicați în susținerea mea in acest sezon făra de care nu aș fi putut obține aceste performante. In final vreau sa urez tuturor Sarbatori Fericite si un An Nou plin de reusite. ”a declarant Mihai Beldie după Gala Campionilor de la Sinaia.
Mihai Beldie, pilotul  Clubului Sportiv Autosport Fair-Play Alba multumeste partenerilor: Tontsch Automotive, Roger Utilaje, Safety Broker, Fratila Consulting, Smart Driving, Dirom Intertrans, Angrenaje si Roti Dintate, AVD Turbo, www.turismalba.ro, Axel Company a partenerilor tehnici: Motul Romania, Michelin Romania, OZ Romania, tipografia Antel, DIO Performance si AutoZilla.

 
 
 

Publicitate

Publicitate