Victoria la limită obținută de CS Universitatea i-a pus pe gânduri pe unii conducători, în vreme ce directorul sportiv Petru Eleş a luat toată vina asupra lui.

Președintele CA, al CSU Alba Iulia, Bogdan Duma speră ca jocul de vineri să fie doar un accident și să nu se repete prestația din jocul BC Sepsi Sfântu Gheorghe

„Un meci în care fetele au intrat mult prea relaxate fiind convinse de victorie. Meciul nu a fost ușor, Alexandria și-a vândut scump pielea și a fost ultima lor șansă de a obține locul 5”, a declarat Bogdan Duma, președinte al Consiliului de Administrație, al CS Universitatea.

Pe de altă parte, Petru Eleș se consideră principalul vinovat pentru jocul modest al echipei de vineri seară. Acesta explica și de ce:

„Sunt singurul vinovat pentru meciul slab făcut astăzi. Echipa este concentrată sută la sută pe meciurile care urmează cu Sfântu Gheorghe, toate antrenamentele sunt orientate exclusiv pe confruntările cu BC Sepsi  Sfântu Gheorghe. În aceste condiții, a fost o mare greșeală să accept să jucăm în devans cu o echipă incomodă cum este Alexandria, bulversând programul de pregătire. Este o greșeală pe care mi-o asum! Nu vreau să scuz prestația fetelor, nu aveam voie să ne prezentăm așa, indiferent de condiții dar, repet, principala vină o port eu!”, a declarat Petru Eleș, director sportiv CS Universitatea Alba Iulia.

Duma: „Sper să nu juăcm așa la Sfântu Gheorghe”

Totuși președintele Duma este convins de faptul că dacă echipa va juca la Sfântu Gheorge la fel ca vineri, gruparea lui Popov ar avea șanse puține. Chiar și așa acesta spune că își dorește din tot sufletul ca echipa lui să nu se prezinte la fel miercuri.

„Sper să nu jucăm așa în meciul de la Sfântu Gheorge, sper ca până atunci fetele să își revină și să treacă peste acest moment. Sper ca duminică să fie alt meci, vom avea un adversar destul de accesibil, sperăm să jucăm altceva, iar miercuri la Sfântu Gheorghe ne jucăm ultima șansă de a ocupa locul 4”, a mai punctat Duma.

Bogdan Duma a fost vizibil afectat de jocul modest prestat de CS Universitatea vineri, dar chiar și așa acesta nu le-a criticat pe baschetbaliste.

 

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate