Situația de la CS Universitatea Alba Iulia pare să se rezolve. Rectorul Daniel Breaz a dezvăluit că directorul sportiv, Petru Eleș nu va mai părăsi echipa din Alba Iulia. Acesta a infirmat orice zvon cu privire la plecarea lui Eleș.

Mai mult, acesta a mărturisit că nu va părăsi nimeni echipa momentan și că tot staff-ul se bucură de încrederea lui.

„Nu știu de unde au apărut în presă astfel de zvonuri. Evident că Petru Eleș rămâne la Alba Iulia. Proiectul nostru este acela de a construi o echipă și trebuie să avem răbdare. Nu este normal ca după înfrângerea de la Timișoara să ne panicăm. Cred că obiectivul nostru este realizabil. Noi ne vom respectăm contractele”, a declarat Daniel Breaz,

Așadar, în urma acestor discuții se pare că liniștea va reveni la echipă, astfel că pauza de sâmbătă ar putea fi un sfetnic bun pentru echipierele  de la CSU Alba Iulia.

Astfel, singura misiune a staff-ului este să uite prestația de la Timișoara și să se concentreze pentru a redresa echipa din Alba Iulia.

 

Comentarii

  1. Andrei Popescu spune:

    Cea mai mare greseala este mentinerea lui bilek. Omul asta nu-si asuma responsabilitati, nu are calitate umana, Este posibil asa ceva???? eu unul nu voi mai participa la nici un meci, nu am ce sa vad.

 
 

Publicitate

Publicitate