Victoria cu Universitatea Cluj a permis echipei din Alba Iulia să ruleze mai multe sportive, iar acest joc a fost bine anticipat de directorul sportiv al echipei din Alba Iulia.

„A fost un joc exact cu mă aşteptam, în care am putut să dăm minute de joc şi jucătoarelor care au evoluat mai puţin. Din fericire, atât Melnica, cât şi Papp, cât şi Nagy au jucat bine, s-au ridicat la nivelul aşteptărilor. E bine că am avut un meci mai uşor înaintea dublei de cupă care se anunţă o dublă grea”, a declarat Petru Eleş, director sportiv CSU Alba Iulia.

Cât despre meciul de Cupa României, Eleş este conştient că echipa trebuie să fie concentrată 100% pentru a reuşi să-şi îndeplinească obiectivul.

„Vor fi 80 de minute în care va trebui să fim concentraţi. Avem avantaj că jucăm acasă dar meciul nu este câştigat dinainte”, a mai punctat Eleş.

Partidele din Cupa României vor avea loc marţi şi miercuri la Alba Iulia. Marţi disputa va începe la ora 17.00, iar miercuri, la ora 12.00. Ambele partide vor avea loc în sala de sport a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

 
 
 

Publicitate

Publicitate