După a treia înfrângere consecutivă în campionat  Petru Eleș vede această săptămână ca pe cea mai neagră din istoria recentă a clubului.

„ Din păcate e cea mai neagră săptămână din istoria recentă a clubului. Am avut ghinionul unei trageri la sorți total nefavorabilă și nu am putut face față . Campionatul e lung, au fost două meciuri pierdute totuși în deplasare trebuie să ne redresăm. Eu în continuare cred că obiectivul eeste în continuare de atins. Nu vad nici o echipa care sa faca fata acestor trei echipe. Satu Mare și Arad joacă mai bine decat Târgoviște”, a declarat Petru Eleș, director sportiv CS Universiatea Alba Iulia.

Cel mai probabil CS Universitatea nu va mai pierde în acest sezon, deoarece fetele lui Bilek mai au de disputat două jocuri dificile cu BC Danzio Timișoara și BC Sepsi Sfântu Gheorghe.

 

 

Comentarii

  1. NICU spune:

    Am vazut cum a-ti spalat rusinea din meciul anterior.Bravo domnule Eles.Din rau in mai rau,acum asteptam sa ne bata si echipe inferioare noua.Dar nu-i nimic ca trece campionatul si voi plecati cu tinicheaua de coada si nu cu vreo performanta care sa va mai creasca cota.La inceputul campionatului spuneati ca avem lot mai valoros decat anul trecut dar se vede ca a fost facut la incropeala cu ce a ramas de la altii.Sa ne umileasca Aradul jucand cu junioare finalul asta chiar ca e buna.

  2. Beldeanu spune:

    Echipa a aratat cu Targoviste ca poate juca baschet, poate ca Eles a avut totusi dreptate si echipa e buna. Poate Bilek e depasit de situatie, poate sunt alte probleme in interiorul echipei pe care noi nu le cunoastem, cine stie? Eu zic sa nu ingropam inca aceasta trupa!

  3. fancsu spune:

    Sa nu ne pripim. Amintiti-va va anul trecut Satu Mare a terminat pe locul 8 si in play-off a ajuns vicecampioana. Sa ne bucuram ca putem sustine o echipa, zic eu, valoroasa pt Alba. Mie mi se pare ca Abramzon trage echipa in jos. O spun cu parere de rau pentru ca imi este draga dar nu o vad sa dea randament. Sa speram ca se vor integra in joc si…asteptam victorii.Daca au reusit cu Targoviste un meci spectaculos si de valoare, la ei acasa, eu cred ca o sa intre in forma toata echipa. S-a vazut la Arad ca Bilek a facut nenumarate schimbari incit mie mi-a lasat impresia ca pur si simplu erau aeriene, ca nu le mai putea controla. Nu am o explicatie logica dar cred ca isi vor reveni. Hai CSU ! Asteptam meciuri nerecomandate cardiacilor!!!

 
 

Publicitate

Publicitate