DSC05866Biroul Executiv al AJF Alba, în ședința de joi-22 ianuarie 2015, a dezbătut și aprobat cu unanimitate de voturi, perioada de transfer și datele de reluare a campionatelor organizate, ținând cont de datele limită impuse de FRF pentru transmiterea echipelor campioane județene. Fotbalul amator din județul Alba ”va porni la drum”, în anul 2015, odată cu prima etapă a returului ligii a IV-a, prevăzută a se desfășura în week-end-ul 7-8 martie.

Celelalte competiții vor lua startul, pentru partea a doua a campionatului, după cum urmează:
Juniori E – 28 februarie (nu se joacă de Paști – termen de transmitere a campioanei: 22 mai);
Juniori D – 14 martie – va fi programată și o etapă intermediară, de comun acord cu echipele participante (termen de transmitere a campioanei: 17 mai);
Juniori C – 14 martie – vor fi programate două etape intermediare (termen de transmitere a campioanei: 20 mai);
Juniori B1 – 12 martie – fără etape intermediare (termen de transmitere a campioanei: 18 mai);
Liga a V-a – 14/15 martie, pentru Seria 2 și 21/22 martie pentru Seria 1, respectiv Seria 3;
Liga a IV-a – 7/8 martie (va fi programată cel puțin o etapă intermediară)
Perioada de transfer începe din data de 27 ianuarie și se încheie cu 48 de ore înaintea fiecărei competiții în parte.

Menționăm că nu vor fi operate solicitările de transfer și nu vor fi aplicate vizele anuale pentru anul 2015, echipelor membrilor afiliați care au penalități restante din anul 2014 și nu au achitat toate taxele aferente anului 2015.

Pe de altă parte, în ședința de joi – 22 ianuarie, la propunerea comisiei tehnice, au fost aprobate taxele de viză anuală pentru antrenori, după cum urmează: 40 lei – antrenori copii și juniori, 60 lei – antrenori liga a V-a și 70 lei – antrenori liga a IV-a seniori. (ajfalba.ro)

 
 
 

Publicitate

Publicitate