Powerlifting Trei sportivi din judeţul Alba au reuşit să obţină rezultate notabile la Campionatul European de Powerlifting destinat seniorilor, desfăşurat în perioada 6-9 mai, în Germania, la Chemnitz.

Este vorba de doi sportivi legitimaţi la clubul Zamolxis Alba Iulia – Andrei Cioflică (categoria 66 kg), care a reuşit să se clasezepe locul 5 cu un total de 582,5 kg, la o diferenţă de 5 kg faţă de locul 4 și Andrei Irimie (categoria 83 kg) care a reuşit să obţină locul 4 în proba de împins din culcat cu 230 de kg, acesta fiind foarte aproape de o medalie, locurile 2 şi 3 obţinându-se cu 235 kg.

(P)  Adidasi de sala pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Florin Lupaş (categoria 120 kg), legitimat la C.S. Powerlifting Stremţ, a reuşit să ridice la proba de genuflexiuni 335 de kg, la proba de împins din culcat 240 kg şi la proba de îndreptări 285 kg, unde a obţinut cea mai buna clasare a sa, locul 11 din 16 participanţi.

Delegaţia României a fost condusă de Ovidiu Pănăzan, Secretar General al Federaţiei Române de Powerlifting.

La finalul acestui Campionat European, România a reuşit să se claseze pe locul 11 din 19 naţiuni prezente.

 
 
 

Publicitate

Publicitate