Performanta - DanilaDupă aproximativ doi ani de exil, Performanța Ighiu revine pe propriul teren. Primarul din Ighiu, Traian Rusu, a menționat că echipa își va juca la Ighiu meciurile din stagiunea următoare a Ligii a IV-a. 

După ce s-a perindat pe la Oarda de Jos, Galda de Jos și pe terenul secund al complexului „Cetate”, Performanța Ighiu va juca din nou „acasă”. Arena din comună fost modernizată, gazonul este unul cochet (ușor stricat după Festivalul Cetăților Dacice), însă până la toamnă toate vor fi puse la punct.

În cei doi ani, gazonul a fost semănat din nou, s-au construit vestiare, tribuna a fost și ea modernizată, astfel ca echipa lui Paul Ciucă să poată beneficia de condiții propice pentru a face performanță.

Reamintim că în sezonul 2013-2014, Performanța Ighiu a terminat pe locul 4, cu 14 victorii, 3 remize și 7 eșecuri, acumulând 45 de puncte. Tot primarul Traian Rusu a mărturisit că echipa lui nu este în căutarea unor alți antrenori momentan. „Eu nu am vorbit cu nici un antrenor”, a punctat scurt Traian Rusu.

 
 
 

Publicitate

Publicitate