DSC02278Ocupanta locului secund în Liga a IV-a, cu 35 de puncte, două mai puţin decât liderul la zi Mureşl Vinţu de Jos, a efectuat, în această după amiază pe arena Cetae din Alba Iulia, primul antrenament al anului 2015, obiectivul declarat fiind accederea la barajul de promovare în eşalonul al treilea.

La reunire au fost prezente şi 9 dintre achiziţii, aici vorbind despre Antonescu şi Vaidasigan (Olimpia Aiud), Potopea (ex-FC Unirea Alba Iulia şi Metalurgistul Cugir, LA MULŢI ANI!), H. Marian şi R. Moga (Dalia Sport Daia Română), Voicu şi Comănici (CIL Blaj), R. David (Cuprirom Abrud), Gh. Râşniţă (FC Miceşti).

Ed. Schuller-accidentat a lipsit motivat iar sub comanda lui Adi Himcinschi ar putea ajunge şi fostul portar al Industriei Galda de Jos, Corado Leba, prezent la antrenamentul de astăzi.

Performanţa Ighiu va avea parte în fiecare sfârşit de săptămână de câte un amical, urmând să fie organizate jocuri de verificare cu Viitoru Sântimbru, Metalurgistul Cugir, Dalia Sport Daia Română şi Cetate Deva.

„Am avut o campanie de transferuri prolifică, iar fiecare jucător care a ajuns la Performanţa Ighiu a fost adus pentru că ne poate ajuta. A contat mult în alegerea acestor jucători şi caracaterul. Sperăm să se integreze cât mai repede în sânul echipei, să avem un retur cu rezultate bune, iar la final să ne îndeplinim obiectivul, acela de a fi pe primul loc”, a declarat Adi Himcinschi.

 
 
 

Publicitate

Publicitate