Olimpia Aiud a câștigat cu 3-0, după ce comisia de disciplină a omologat rezultatul în favoarea aiudenilor, Performanța Ighiu părăsind terenul în minutul 86. Chiar dacă anunțase că va pleca după acest incident, antrenorul Mihai Manea a rămas în continuare la echipa din Ighiu.

Pe lângă decizia de victorie la ”masa verde”, comisia de disciplină a mai amendat clubul din Ighiu cu 950 de lei, la care se adaugă penalizarea cu trei puncte.

În urma acestui succes, Olimpia Aiud are o opțiune importantă pentru evitarea retrogradării. Acest sezon a fost presărat cu nenumărate acuze din partea mai multor formații, atât la retrogradare, cât și în fruntea clasamentului.

Olimpia Aiud a mai câștigat în retur trei partide. Aici putem aminti de victoria 3-2 cu Sportul Sebeș, după ce echipa din ”Arini” a condus 0-2, succesul cu Dalia Sport Daia Română sau victoria 6-3 cu Rapid CFR Teiuș. În ultima rundă, Olimpia Aiud va întâlni pe propriul teren cealaltă echipă din Aiud, Metalul într-un meci pe care Olimpia Aiud are toate șansele să-l câștige.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate