Paul Ciuca Performanța Ighiu a învins la primul joc din retur Cuprirom Abrud cu 3-0. Formația lui Paul Ciucă a condus cu 2-0 la pauză grație reușitelor lui Dănilă și Necreală, iar în partea secundă antrenorul jucător Ciucă a stabilit scorul final. 

În minutul 26 Călin Dănilă a deschis scorul cu un șut la colțul lung după o pasă dată de George Toma. Avea să fie 2-0 în minutul 35 când Necreală a fructificat centrarea aceluiași Toma.

În minutul 78, antrenorul Paul Ciucă a scăpat singur cu portarul Barta pe care l-a executat cu sânge rece.  Trebuie menționat că la scorul de 2-0, abrudenii au tirmis mingea în bară.

„A fost o vreme urâtă și e clar că nu am atac. Se simte plecarea lui Romică David. Am întâlnit o echipă bunicică, mai omogenă ca noi, ne-au bătut că eram contra vântului”, a declarat Costică Moldovan, antrenor Cuprirom Abrud.

„Am fost mai bun ca ei, am avut mai multe ocazii. Echipa mai bună a câștigat. E primul joc în care am avut tot lotul exceptând portarul”, a declarat Paul Ciucă, antrenorul echipei Performanța Ighiu.

În urma acestui succes Performanța Ighiu acumulează 19 puncte și este pe locul 5, în vreme ce Cuprirom Abrud se află pe locul 3 cu 23 de puncte.

Iată cele două distribuții:

Performanța Ighiu: Pojar – Frențiu, Ov. Turuș, Olteanu, Toma, Necreală, Hada, S.Turuș, Bălaș, C. Dănilă și Mura. Au mai jucat: D. Ianc, Ciucă, Soporan și Morar.

Cuprirom Abrud: Barta – Nemeș, Stan, Buglea, Mureșan -Olelei, Kopandy, Sularea, Pașca – Goia, Miheț. Au mai jucat: Mornea,Corpade, Mocanu și Mic.

Tot în Liga a IV-a s-au mai înregistrat și următoarele rezultate:

Olimpia Aiud – Rapid CFR Teiuș 3-0

Arena Alba Iulia – Industria Galda de Jos 1-0

Energia Săsciori – Metalul Aiud 3-0

CS Ocna Mureș – Inter Ciugud 2-0

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate