Dalia Sport Daia Română a reușit să producă surpriza etapei, învingând Performanța Alba Iulia cu scorul de 2-1, după ce au fost conduși cu 1-0.

Cosmin Oltean a marcat din nou și a demonstrat încă o dată că este unul dintre cei mai buni fundași centrali din Liga a IV-a. Din păcate pentru echipa antrenată de Mihai Manea, Dani Ianc a restabilit egalitatea în urma unei erori grave a lui Boldi.

Avea să fie 1-2 la pauză, când Gheorghiu a scăpat pe culoar, în urma unei pase de la Ianc, iar fotbalistul Daliei a înscris cu un șut la colțul lung.

”În prima repriză a fost mai echilibrat, în repriza a doua ne-au dominat, am știut să ne apărăm aglomerat, s-au întâlnit două echipe bune, dar mai ales cinstite ”, a declarat Paul Ciucă, antrenor Dalia Sport Daia Română.

” Felicit echipa din Daia Română că a știut ce își dorește. Lipsă de atitudine, iar dacă ne prezentăm așa și in semifinală nu avem nici o șansă”, a declarat Mihai Manea, antrenor principal Performanța Alba Iulia.

Iată cele două distribuții:

Dalia Sport Daia Română: Mureșan – Morariu, Colcer, Zaharie, Scheau – Ianc, Gheorghiu, Medrea, Ciucă, Benga și Neag. Au mai jucat: Mihalache și Bișboacă

Performanța Alba Iulia: Boldi – Cristea, Oltean, Ov. Turuş, Cioară, D. Lupşan, Hada, M. Lupşan, Cernea, S. Turuş  Iouraş.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate