Runda cu numărul 18 din Liga a IV-a pune faţă în faţă cele mai bune echipe din eşalon. Duminică, pe stadionul din Oarda de Jos va avea loc derby-ul returului: partida dintre Performanţa Alba Iulia şi CSO Cugir. 

Iată programul complet al etapei a XVIII-a:

FC Cugir – Arena Alba Iulia, sâmbătă, ora 11:30

Sâmbătă la Cugir se întâlnesc două din echipele aflate pe val în acest retur. Arena Alba Iulia şi FC Cugir nu au pierdut nici un punct în retur şi au început returul excelent. Favoriţi sunt cugirenii, dar nici echipa lui Barna nu e de neglijat.

Olimpia Aiud – Viitorul Sântimbru, sâmbătă, ora 11:30

Viitorul Sântimbru caută primele puncte din 2013, iar Olimpia Aiud e o echipă puternică pe propriul teren. Egalul de la Săsciori a fost întâmplător pentru aiudeni, dar nici Sântimbru nu e tocmai o echipă comodă în deplasare.

CS Ocna Mureş – Energia Săsciori, sâmbătă, ora 16:00

Departe de grijile retrogradării, ocnamureşenii primesc vizita echipei Energia Săsciori, grupare care a fost la un pas de a produce surpriza în runda de debut din 2013, în jocul cu Performanţa. Cu unele probleme fizice, săsciorenii vor încerca să mai acumuleze ceva puncte la zestrea destul de săracă din acest sezon.

Sportul Sebeş – Arieşul Baia de Arieş, sâmbătă, ora 16:00

Sportul Sebeş primeşte sâmbătă vizita modestei Arieşul Baia de Arieş, iar gruparea vizitatoare nu are şanse multe să obţină punct sau puncte la Sebeş, mai ales că Sportul Sebeş e o echipă încomodă, indiferent de numele adversarului pe care-l întâlneşte.

Cuprirom Abrud – Metalul Aiud, sâmbătă, ora 16:00

Pe stadionul „Cuprirom” din Abrud se întâlnesc două formaţii care nu au reuşit să învingă în 2013. Abrudenii sunt temuţi pe propriul teren, în vreme ce Metalul va încerca cu disperare să prima victorie, care să ofere o gură de oxigen echipei lui Radu Andone.

Performanţa Alba Iulia – CSO Cugir duminică ora 11:30

În această etapă, cu siguranţă toate privirile vor fi asupra derby-ului dintre Performanţa Alba Iulia şi CSO Cugir. Favorită este echipa lui Alexandru Killin, dar nici Paul Ciucă nu vrea să se predea fără luptă.

Inter Ciugud – Rapid CFR Teiuş duminică ora 16:00

Cu foştii unirişti Mircea Oprea şi Ioan Grozav în teren, ciugudenii nu au voie să rateze victoria, mai ales că Rapid CFR Teiuş a pierdut mai mulţi jucători în intersezon.
 

 
 
 

Publicitate

Publicitate