Performanța Alba Iulia s-a descătușat înaintea partidei cu Europa Alba Iulia, ce va avea loc runda următoare pe terenul ”Mureșul” din Drâmbar. Performanța Alba Iulia a întâlnit, la Ighiu, Arieșul Baia de Arieș, echipă pe care a învins-o cu 5-0, asta după ce la pauză tabela indica 1-0.

Marica, Iouraș, Turuș de două ori și Dumitru au marcat pentru victoria categorică obținută de Performanța, în compania unei formații care suferă serios în acest sezon, Arieșul Baia de Arieș.

”Un joc puțin necoerent, nu a fost un joc care să fie elocvent, era greu să motivez pe cineva la 5-0. Important este că avem trei puncte, asta este cel mai important. La noi, toate meciurile sunt importante și, ca să putem avea speranța că vom reuși să terminăm pe locul întâi, va trebui să învingem”, a declarat Sorin Mărginean, antrenor principal Performanța Alba Iulia.

Pentru Performanța urmează jocul cu Europa Alba Iulia, echipă care a beneficiat de patru lovituri de la 11 metri în primele trei runde din retur. ”Nu am nici o problemă cu arbitrajul, nu am acuzat pe nimeni. Atât timp cât echipa joacă, nu am treabă cu arbitrajul”, a mai spus Sorin Mărginean.

Pentru echipa din Baia de Arieș, campionatul este departe de a fi liniștit, întrucât trupa pregătită de Marius Dup se află pe penultimul loc din Liga a IV-a, cu doar 10 puncte acumulate după 18 partide.

 
 
 

Publicitate

Publicitate