Vineri, la Blaj, va avea loc finala Cupei României, faza județeană, între Performanța Alba Iulia ș Arena Alba Iulia (Liga a V-a). Cele două echipe se vor duela cu trofeul pe masă, pentru a cuceri Cupa României. Dacă Performanța Alba Iulia este pentru al doilea an consecutiv în ultimul act al competiției, echipa antrenată de Ovidiu Barna a reușit să acceadă în finală, la doar un an de la înființare.

Meciul de la Blaj va pune faţă în față și doi antrenori care în trecut au fost colegi de echipă la CS Zlatna: Mihai Manea (Performanța Alba Iulia) și Ovidiu Barna (antrenor-jucător Arena Alba Iulia).

”Pentru mine nu e un duel special. Eu nu am nici un duel, pentru că eu cu Ovidiu suntem prieteni, pentru mine fotbalul e o plăcere. Nu zic că nu mi-aș dori să câștig Cupa României. La astfel de meciuri nu există favorită. Ambele echipe au șansele 50-50”, a declarat Mihai Manea, antrenor Performanța Alba Iulia.

Pentru Performanța, cucerirea trofeului poate însemna o reabilitare față de rezultatele din acest campionat, în care echipa din Ighiu a încheiat pe locul trei, cu 58 de puncte.

”E un meci important, un meci foarte greu, întâlnim o echipă care o să-și dorească să câștige Cupa României și o echipă destul de bună. Noi abordăm meciul să câștigăm. Eu, când am venit la echipă, erau pe locul 5. Nu pot să spun că ar fi o spălare a păcatelor. Eu am spus de la început că vin la Performanța Ighiu pentru a face un lot pentru sezonul viitor. Poate fi o revanșă față de ceea ce s-a întâmplat în campionat ”, a mai spus Manea.

De partea cealaltă, Ovidiu Barna vede intrarea în finala Cupei României ca pe o performanță, mai ales că echipa care evoluează la Mihalț are mai puțin de un an de la înființare.

”Eu zic că am făcut niște rezultate bune, iar faptul că vom juca finala Cupei României, faza județeană înseamnă mult pentru noi ”, a declarat Ovidiu Barna.

Finala cupei va avea loc vineri, 8 iunie, la Blaj, cu începere de la ora 18.00, dar de la ora 17.00 va avea loc festivitatea de premiere pentru sezonul competițional, în vreme ce combatantele din ultimul act al Cupei României, vor fi premiate după meci.

 

 

Comentarii

  1. adriana spune:

    suntem alaturi de voi baieti !va dorim succes !

  2. AAA spune:

    DIN ACEASTA STIRE SE INTELEGE CA FESTIVITATEA DE PREMIERE A CUPEI ARE LOC INAINTE DE FINALA.
    VAI DE CAPUL SATULUI…
    VARZA….

 
 

Publicitate

Publicitate