macel-fotbal-358Clasată pe poziţia secundă, la două puncte în spatele liderului Mureşul Vinţu de Jos (n.a. vinţenii antrenaţi de Mihai Manea şi Raul Oargă se vor reuni luni, 19 ianuarie, la ora 20.00!) la finalul turului Ligii a IV-a, formaţia pregătită de Adi Himcinschi va demara pregătirile pentru retur marţi 20 ianuarie, la ora 17.00.

Cel mai probabil Silviu Turuş (foto la minge) şi compania se vor antrena pe terenul 2 al Complexului Cetate din Alba Iulia, în şedinţele săptămânale prevăzute a avea loc în zilele de marţi, joi şi vineri.

Altfel, pe lângă Antonescu, Vaidasigan (ambii de la Olimpia Aiud), H. Marian şi R. Moga (foşti la Dalia Sport Daia Română), ex- uniriştii Schuller şi Potopea, R. Comănici şi Voicu (în tur la CIL Blaj), R. David (Cuprirom Abrud) respectiv Gh. Râşniţă (FC Miceşti), trupa din Ighiu încearcă să-i înregimenteze şi pe Alin Apetri (ex-Europa Alba Iulia) şi Bota (revenire de la Unirea Alba Iulia).

În altă ordine de idei, Performanţa va efectua un stagiu de pregătire, la o pensiune situată în Ţelna, iar primul amical este prevăzut pentru sâmbătă, 31 ianuarie, la Cugir cu divizionara terţă, Metalurgistul, din localitate. (D.U.)

 
 
 

Publicitate

Publicitate