Se spune că unul din cele mai ușoare lucruri în viață este să strici ceea ce ai construit cu atâta trudă, iar acest lucru se potrivește perfect la Dalia Sport Daia Română, echipă care tocmai a rămas fără antrenorul Paul Ciucă.

După ce antrenorul-jucător a început un proiect la Daia Română, reușind în urmă cu 7 ani și jumătate să încropească o echipă serioasă cu care a atacat promovarea în Liga a IV-a, Paul Ciucă a reușit să transforme mereu echipa Dalia Sport Daia Română în surpriza campionatului. Deși evoluează pe un teren modest și departe de pretențiile unei formații care joacă într-un eșalon fotbalistic, gruparea din Daia a reușit să-și consolideze poziția de echipă greu de învins atât pe propriul teren, cât și în deplasare.

În urma unor discuții și neînțelegeri cu Gheorghe Stoia (președintele echipei), antrenorul Paul Ciucă a ales să rupă orice legătură cu Dalia Sport Daia Română și lasă echipa pe locul 4,

„Am pus mult suflet la Daia și normal că îmi pare rău. Dar asta e, îmi doresc să continue la fel de bine și fără mine sau poate chiar mai bine.  Nu mai există cale de întoarcere”, a declarat Paul Ciucă, fostul antrenor al formației dăiene.

Cel mai probabil, Dalia Sport Daia Română nu va avea antrenor pe bancă la meciul din etapa viitoare, iar din retur n-ar fi exclus ca fotbaliștii aduși de Paul Ciucă să facă pasul spre alte formații. Potrivit unor surse, Paul Ciucă s-a arătat nemulțumit de modul în care anumiți oameni din cadrul clubului se achitau de responsabilităţi.

Mai trebuie precizat că Dalia Sport Daia Română are un buget de 50.000 de lei, iar o mare parte din acesta este asigurat de Primăria din Daia.

 

 

 

Comentarii

  1. ighiu spune:

    Paul te vrem laighiu

 
 

Publicitate

Publicitate