În perioada 1-4 martie, s-a desfăşurat etapa cu numărul XXI din Liga I. Judeţul Alba a fost reprezentat de cinci jucători şi antrenorul Cornel Ţălnar. Doar Gicu Grozav a reuşit să marcheze în această etapă, fiind din nou decisiv în victoria celor de la Petrolul Ploiesti cu CSMS Iași.

Iată evoluţiile jucătorilor albaiulieni din etapa cu numărul XXI:

Cel mai titrat albaiulian, Gicu Grozav a fost folosit de către antrenorul Cosmin Contra timp de 87 de minute, în partida cu CSMS Iaşi. Gicu a reuşit golul victoriei în minutul 80, după un eurogol înscris de la aproximativ 20 de metri. Jucătorul ploieştenilor a fost la primul său meci oficial în acest an, el fiind suspendat etapa trecută cu Oţelul Galaţi.

În partida dintre Pandurii Târgu Jiu şi FC Vaslui i-am avut faţă în faţă pe albaiulienii Călin Cristea şi Nicuşor Stanciu. Jucătorul Pandurilor, mijlocaşul Călin Cristea a avut o evoluţie foarte bună, acesta fiind activ la mai toate acţiunile gazdelor. Acesta a fost scos de pe teren în minutul 74, fiind înlocuit cu Alexandru Grigoraş. De partea cealaltă, Nicuşor Stanciu a fost integralist pentru FC Vaslui, dar cu o evoluţie modestă. Partida s-a terminat cu victoria celor de la Pandurii Târgu Jiu, scor 2-1.

O altă partidă în care au fost prezenţi pe teren doi albaiulieni a fost FC Braşov – Concordia Chiajna. Pentru gazde, mijlocaşul Daniel Tătar a intrat pe teren în minutul 60, cu un plus în atacul braşovenilor, care au învins cu scorul de 3-2. La oaspeţi, fundaşul Florin Ilie a fost în teren pe toată durata partidei. Acesta a reuşit să şi înscrie, însă golul său a fost anulat pe motiv de offside.

La derby-ul etapei, Rapid Bucureşti – Dinamo Bucureşti, pe banca oaspeţilor s-a aflat Cornel Ţălnar, care a reuşit a doua sa victorie consecutivă cu alb-roşii.

Alexandru Giurgiu (Astra Giurgiu), Mihai Mincă (CFR Cluj) si Dinu Moldovan (Universitatea Cluj) nu au fost incluşi în loturile formaţiilor pentru care activează în această etapă.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate