Unirea Alba Iulia a început deja reconstrucția echipei pentru sezonul viitor. Așadar, doi dintre cei mai buni jucători din acest sezon din echipa lui Gherman, Pascal și Bumbac au semnat prelungirea contractului pe două sezoane, respectiv pe unul Bumbac.

Chiar dacă în retur a fost folosit mai puțin, Constantin Bumbac (aparent, fotbalistul a avut unele divergențe cu Stelian Gherman) va rămâne încă un sezon pe ”Cetate”.

De partea cealaltă, portarul Adrian Pascal va mai juca la Alba Iulia încă două sezoane. După ce a făcut un campionat de senzație, căpitanul ”alb-negrilor” va pune umărul și la performanțele echipei din următorii doi ani.”E adevărat rămân la Alba încă două sezoane. Ce pot să zic sunt bucuros că rămân la Unirea”, a declarat căpitanul echipei, Mihai Pascal. Totuși acesta are o clauza conform căreia daca nu-și va încasa salariile restante, contractul va deveni nul.

 

 

Comentarii

 1. dodel spune:

  numai informatii gresite…nimic nu e adevarat….pascal nu si-a prelungit contractul…

  1. eu cred ca decat sa stai sa comentezi aiurea pe site-uri si sa fii tot carcotas, mai bine ai citi declaratia lui Pascal 😀

 2. Unirist spune:

  Felicitari Pascal. Iti multumim ca ramai inca 2 ani la Alba Iulia, ne bucuram foarte tare. La fel si pentru Bumbac, ambii sunt foarte importanti pentru echipa. Bafta in continuare. Hai Unirea!

 3. dodel spune:

  bravo domnule capitan….esti demn de banderola echipei…ai mers pe burta si ti-ai luat banii…felicitari…si altii stau pe la stadioane k nu au cu ce merge acasa si mor de foame…

 4. ionut spune:

  Dodele tu ai vazut vreun meci de al Unirii sau vorbbesti si tu asa sa nu taci. Pascal a insemnat 50% din echipa asta, sa nu uitam ce sa intamplat cand Pascal nu a jucat, cu Drobeta.

 5. unirist spune:

  sa plece ******** ala de bumbac…paraste tot la antrenor si la patron sa plece ca i se va rupe picioarele dak va mai ramane aici…si o luat banii numai el
  altii jucatorii nu si a luat nici un ban…pleaca coarda

  1. vezuvi spune:

   esti nul care te crezi unirist ori esti din echipa de stii tu informatiile astea!!uita te incontinuare pe digi la meciuri k esti in plop!

 6. cristi spune:

  are multa dreptate VEZUVI ce unirist poate fi ala ce mananca la caca de propria lui echipa de suflet si de jucatorii ei si stie detalii amanuntite din curtea clubului,cred ca tu ar trebui sa dispari din zona fotbalului ,avand in vedere ca acel jucator a facut tot posibilul pt aceasta echipa!mai gandeste putin!HAI UNIREA!!

 
 

Publicitate

Publicitate