Portarul Mihai Adrian Pascal a revenit la Alba Iulia, unde se pregătește separat de lotul lui Stelian Gherman. După ce a plecat cu un mic scandal, Pascal s-a întors la gruparea din Cetatea Marii Uniri, până când litigiul cu FC Unirea Alba Iulia se va soluționa.

FCM Târgu Mureș oferă 3.000 de euro pentru portarul Unirii, dar șefii de pe „Cetate” vor 10.000 de euro, sumă pe care gruparea „portocalie” refuză să o achite.

„Deocamdată, Pascal se pregătește separat și în curând va intra în programul echipei. Eu tot timpul am avut sentimente bune față de el. Eu nu-i port pică pentru ceea ce a făcut. Dacă nu se rezolvă cu FCM Târgu Mureș, Pascal e jucătorul lui Unirea Alba Iulia, cu toate drepturile și obligațiile”, a declarat Mihai Dăscălescu,  președinte executiv FC Unirea Alba Iulia.

De partea cealaltă, portarul Pascal așteaptă să se limpezească apele, iar comisiile de la FRF să-i dea câștig de cauză.

„Cei  de la FCM Târgu Mureș au zis că dau și bani pe mine, 2-3 mii de euro, ei au cerut 10.000, nu o să primească niciodată suma asta.  Mă pregătesc singur și mâine cred că o să se judece cazul.  Nu mai are rost să zic nimic”, a explicat Mihai Adrian Pascal.

În cazul în care nu se va soluționa cazul în favoarea lui  Pascal, acesta va trebui să rămână la gruparea „muribundă” din Alba Iulia.

 

Comentarii

 1. Unirist spune:

  Bai Craciun, un lucru bun nu zici de Unirea, ba ca e muribunda, ba ca e in colaps, ba nu stiu ce, in loc sa apreciezi ca Unirea incearca sa supravietuiasca cum poate. Ce articole o sa mai scrii despre echipa daca dispare? te-ai gandit la varianta asta????

  1. Pai cu parere de rau, echipa e muribunda, tot ce se face acuma se continua doar agonia. Jucatorii sunt neplatiti de luni de zile, iar daca Unirea dispare nu este singurul lucru din sportul albaiulian despre care sa scriu. Mai avem, volei, handbal, baschet, tenis, judo, etc asa ca..daca vrei sa-mi transmiti vreun mesaj poti sa o faci cu numele tau. Eu n-am scris ca echipa e in colaps, desi, asa e. Nu cred ca ai vrea sa fii in locul jucatorilor si sa mananci pulpe de pui cu orez aproape zilnic sau tocanita de cartofi inainte de meci. Stii ca sunt jucatori care au luni de zile de cand nu si-au luat salarul? Stii ca aceasi fotbalisti nu au primit nici macar o vitamina desi au facut antremante la peste 35 de grade ? Si oamenii aia trebuie sa manance ceva, au familii si copii probabil, asa ca… cred ca am scris lucruri pozitive cand echipa a castigat. Iar problema ca Unirea e pe moarte nu e din vina domnului Gherman sau a domnului Mihai Dăscălescu ci a celor care au gestionat prost situația în Liga I. Plus de asta, nimeni din oraș nu ajuta echipa asta….

 2. Unirist spune:

  Aici ai dreptate, cei care au fost la conducerea clubului in Liga 1 sunt principalii vinovati. In sfarsit ai pus punctul pe ”i”. Eu cand vorbesc de Unirea, ma refer la spiritul echipei, care nu merita sa fie stirbit de x sau de y si de aceea prefer articole pozitive despre ea. Daca vrei intr-adevar sa scrii articole in care predomina senzationalul, atunci baga mare despre Trifan si altii care s-au imbogatit pe spinarea clubului, care au investit cateva mii de euro in echipa si s-au ales cu sute de mii. Poate aflam cu ocazia asta cum s-a ”dezvoltat” Trifan pe locatia fostei „Casa Ardeleana”. Cu astfel de ”investitori” nu e de mirare in ce situatie s-a ajuns! Eu zic ca echipa trebuie sustinuta in orice situatie, si la bine si la rau, insa sunt convins ca articolele negative despre ea nu vor atrage investitori seriosi care s-o aduca la un nivel acceptabil.
  Hai Unirea

  1. Eu repet, niciodata n-am avut nimic cu jucatorii sau cu conducatorii, doar ca e normal sa scriu adevarul, iar în momentul asta, ce scria in articol era adevarul. Nu stiu daca ai lucrat undeva sa unde se intarziau salariile si sa fii mintit ca maine sau saptamana viitoare. Eu am trecut si prin experienta asta la Zlatna, iar jucatorii sunt de apreciat, cat despre spiritul Unirii… cred ca a murit de mult, eram eu mic, cand exista acel spirit, imi povestea tata si am vazut eu cateva casete video cu meciurile contra echipei Universitatea Craiova sau Steaua Bucuresti, acela era intradevar spirit, sau in 2002-2003 … dar apoi, a intervenit mercenarismul. Multi fotbalisti tineri se gandesc la bani, in loc sa se pregateasca, pentru ca in fotbal, cat dai atat primesti…ori daca nu oferi nimic, nimic nu primesti. Clar ca sunt multe lucruri pe care noi nu le vom sti niciodata pentru ca asta e „transparenta” oamenilor intr-o „democratie” priceputa total prost de oameni… asta e oricum merci mult de comentariu, se vede ca ai fost la ceva meciuri ale echipei 😉

 3. jean spune:

  dragi mei „unirist” şi „ziarist” eu ţin cu Unirea de prin ani 60 şi am fost la multe meciuri acasă şi în deplasare dar criză ca acum…n-am văzut ! ! să ştiţi că eu cumpăr cîte două bilete . nu scriu asta să mă dau mare…NU ! dar nu am posibilităţi mai mari . v-aş face o propunere ! ! haideţi să ne întîlnim şi să mergem la piaţă să cumpărăm fiecare cîte un sac de cartofi pe care să-i dăm echipei . ce zice-ţi ? ? aştept mesaje şi de la alţi „Unirişti” pe ..ragatio@yahoo.com

  Hai Unirea Alba ! !

 
 

Publicitate

Publicitate