DSC_0119Parcursul echipei Metalurgistul Cugir în Liga a III-a continuă în acest week-end. Echipa cugireană va întâlni FC Zalău în etapa a 8-a a Ligii a III-a.

Meciul se anunță unul extrem de dificil pentru echipa de sub Drăgana, care speră să recupereze punctele pierdute în meciurile anterioare, cu CS Oșorhei și Arieșul Turda, cu care a remizat. Partida se va disputa la ora 15.00, pe terenul echipei din Zalău, care în acest moment ocupă poziția a 3-a în clasamentul Ligii a III-a.

Antrenorul Cristian Coroian a declarat cu privire la meciul de astăzi: ,, Ne aşteaptă un meci foarte greu şi ştiu că adversara are un unsprezece de calitate, care se gândeşte doar la fotbal. Cunosc FC Zalău, deoarece eu am pierdut acolo cu Gloria Bistriţa, chiar în acest sezon. Pentru Metalurgistul, obiectivul din acest sezon este acela de a juca un fotbal de calitate şi mergem la Zalău să facem un joc bun”.

Atacantul Lucian Itu a declarat despre meciul cu FC Zalău: ,, Noi am remizat la Turda, dar am pierdut acasă cu Oşorhei. Aceeaşi echipă a surclasat Zalăul, care înainte bătuse Gloria Bistriţa! Doar Arieşul Turda câştigă uşor peste tot… Chiar nu mai înţeleg nimic din această serie!? De fapt, am pierdut două jocuri la rând, am pierdut 6 puncte, dar mai sunt şanse pentru promovare. Oricum, mergem la victorie, la Zalău”.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate