Dacă până nu demult se tot deschideau agenții de pariuri de cartier, se pare că pariorii din județul Alba, cât și cei din multe alte regiuni, au lăsat cu ochii în soare operatorii de jocuri de noroc tradiționali, pentru a trece la forma mult mai convenabilă pe care o oferă industria autohtonă, și anume pariurile pe internet.

Cădar Marius, specialistul care a publicat prima carte dedicată pariurilor din România și totodată fondatorul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară, vede această tranziție ca pe un proces normal, ce pare că va continua în aceeași direcție și în viitor:

Avem feedback pozitiv în acest început de an. Este clar: pariorii migrează online în număr mare începând cu 2017, an în care avem deja numeroși operatori cu licențe definitive la ONJN, iar pariorii nu mai riscă absolut nimic jucând online la casele de pariuri online recomandate de PariuriX.com. Piața de pariuri online ar putea crește cu până la 20% în acest an. Ținând cont și de faptul că numărul celor care pariază de pe mobil crește vizibil de la un an la altul, am convingerea că majoritatea pariorilor români vor juca online în următorii 5 ani,” ne-a dezvăluit unul dintre primii pariori de pe online-ul românesc.

Marius Cădar le recomandă jucătorilor din Alba aceste agenții de pariuri online care sunt licențiate la ONJN și la care orice persoană ce a împlinit  vârsta de 18 ani poate juca 100% legal și fără nici un risc:

Betano transmite…citeste mai mult aici

 
 
 

Publicitate

Publicitate