Fetele antrenate de Miroslav Popov au câștigat confruntarea cu formația CSU Olimpia Brașov, la scorul de 73-34. Echipa universitară au ajuns la a cincea victorie în actuala stagiune a campionatului. Pentru formația albaiuliană urmează testul de pe teren propriu cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

Fetele au făcut deplasarea la Brașov cu un singur gând și anume victoria. După o statistică ce era mult favorabilă echipei din Alba, meciul a decurs conform acestor statistici, albaiuliencele impunându-se cu 73-34.

În prima perioadă, echipa antrenată de Miroslav Popov a făcut un meci bun, încă din startul partidei, când au reușit să se impună cu scorul de 18-11. Cu moralul ridicat și foarte mobilizate, fetele au dat dovadă că sunt o echipă foarte unită, iar setul doi avea să fie câștigat tot de CSU Alba, cu o diferență mul mai mare, respectiv 21-9. După pauză, gazdele nu au reușit să schimbe mare lucru, fapt ce punea încă o dată echipa din Alba în avantaj, care reușeau să câștige și cel de-al treilea set, cu scorul de 18-10. Fetele antrenate de Miroslav Popov nu au lăsat garda jos nici în ultima perioadă, și au continuat să atace fapt ce le-a adus 16 de puncte marcate și să facă un meci din ce în ce mai bun în apărare, unde CSU Olimpia reușea să marcheze doar 4 puncte.

Jucătoarea meciului a fost S. Cagjo de la CSU Alba Iulia, care a reușit să marcheze nu mai puțin de 17 puncte.

„Ne-am temut de acest meci, dar fetele au jucat concentrate și am reușit să câștigăm fără probleme. Am făcut un joc foarte bun în apărare și nu am dat posibilitate adversarului să marcheze. Mă bucur că am reușit să trecem ușor peste acest meci și să avem un moral ridicat pentru partidele dificile ce urmează.” – a declarat Miroslav Popov, antrenor CSU Alba Iulia

Pentru CSU Alba Iulia au marcat: S. Cadjo – 17 puncte, C. Reed- 16 puncte, I. Nagy- 14 puncte, A. Uiuiu – 6 puncte, C. Whittinghton – 5 puncte, B. Salley – 4 puncte, J. Vukoje – 4 puncte, T. Brown – 2 puncte

Etapa viitoare este programată în data de 9 noiembrie, când CSU Alba Iulia primește pe teren propriu vizita celor de la ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

 
 
 

Publicitate

Publicitate