După nouă etape disputate în cadrul Ligii a IV-a la Juniori A1, Olimpia Aiud deține poziția de lider al clasamentului, urmată de CS Ocna Mureș, la 4 puncte, în timp ce Energia Săsciori și Performanța Alba Iulia se află la 5 puncte de prima poziție a clasamentului.

Sâmbătă și duminică a avut loc cea de-a noua etapă din Liga a IV-a a Juniorilor A1. Scorul etapei a fost stabilit de Performanța Alba Iulia, care a câștigat categoric confruntarea de pe teren propriu în fața celor de la Rapid CFR Teiuș, scor 6-0. Nici un rezultat de egalitate în etapa actuală a competiției.

Metalul Aiud – Inter Ciugud: 0-2

„Lanterna roșie” a campionatului de Juniori A1, respectiv Metalul Aiud, nu a reușit să țină piept nici formației Inter Ciugud, echipă ce se clasează pe locul 9. Metalul Aiud are cel mai slab atac al campionatului, cu cinci goluri marcate de la începutul noului sezon și până acuma, dar și cele mai multe goluri primite, respectiv 70.

FC Cugir – CS Ocna Mureș: 0-4

CS Ocna Mureș, echipă ce ocupă a doua poziție în clasament, cu o apărare de invidiat, doar opt goluri primite, s-a impus fără probleme la Cugir. FC Cugir are doar cinci goluri marcate în toate cele nouă etape disputate, același număr de goluri ca și Metalul Aiud.

Cuprirom Abrud – Industria Galda de Jos: 4-2

Dacă la seniori, Industria Galda de Jos este liderul clasamentului, la juniori situația nu e chiar atât de bună, formația din Galda ocupând doar poziţia a şaptea, cu 14 puncte strânse din 27 posibile. Etapa trecută, Industria a făcut deplasarea la Abrud, pentru confruntarea cu cei de la Cuprirom, echipă clasată pe locul 10. Cuprirom Abrud a reușit să acumuleze 8 puncte, dacă luăm în considerare și partida disputată etapa trecută.

Viitorul Sântimbru – Mureșul Vințu de Jos: 2-3

Cel mai strâns scor al etapei s-a disputat la Sântimbru, între Viitorul și Mureșul Vințu de Jos, meci câștigat de echipa oaspete cu scorul de 3-2.  Viitorul Sântimbru, echipa de pe locul 12 nu a reușit să obțină nici măcar un punct din partida disputată cu Vințu de Jos, fapt ce îi urca în clasament cu două poziții. Mureșul Vinţu de Jos ocupă locul 8 în clasament, cu 13 puncte acumulate.

Performanța Alba Iulia – Rapid CFR Teiuș: 6-0

La distanță de doar 5 puncte de lider, Performanța Alba Iulia se situează pe locul 4 în clasament, cu 20 de puncte. Etapa precedentă a reușit să câștige fără nici o emoție în fața echipei ce se clasează pe locul 6, Rapid CFR Teiuș, echipă ce se află în acest moment la 6 puncte diferență de adversara directă din ultima etapă.

Energia Săsciori – Arena Alba Iulia: 3-1

Înainte de confruntarea directă între cele două, diferența era de doar un punct. Echipa din Săsciori era clasată cu două poziții mai sus decât Arena, ce se afla la un punct în spate. În ultima etapă jucată, cele două s-au întâlnit „face to face” pe terenul din Săsciori. Bătălia avea să fie câștigată de gazde, fapt ce îi desprindea în clasament de adversara directă. Energia Săsciori se poate mândri cu cele mai multe goluri marcate în primele 9 etape ale competiţiei, și anume 51, dintre care 19 marcate într-un singur meci, în confruntarea din etapa a 5-a, pe terenul celor de la Metalul Aiud, când Arena se impunea cu un umilitor, 19-0.

Dalia Sport Daia Română – Olimpia Aiud: 0-6

Liderul s-a impus fără drept de apel pe terenul din Daia Română. Olimpia Aiud, echipă ce se menține pe primul loc încă din etapa a 3-a, egalul din prima etapă pe terenul celor de la Rapid CFR Teiuș fiind cel mai mare eșec al competiției de la începerea noului sezon.

Etapa viitoare este stabilită pentru data de sâmbătă, 2 noiembrie și duminică, 3 noiembrie. Vezi confruntările din etapa viitoare:

Olimpia Aiud

Sâmbătă, ora 09:30

FC Cugir

CS Ocna Mureș

Sâmbătă, ora 13:00

Arena Alba Iulia

Viitorul Sântimbru

Sâmbătă, ora 13:00

Energia Săsciori

Rapid CFR Teiuș

Sâmbătă, ora 13:00

Dalia sport Daia Română

Industria Galda de Jos

Duminică, ora 13:00

Metalul Aiud

Mureșul Vințu de Jos

Duminică, ora 13:00

Cuprirom Abrud

Inter Ciugud

Duminică, ora 13:00

Performanța Alba Iulia

 
 
 

Publicitate

Publicitate