IMG_2034Industria Galda de Jos a învins Olimpia Aiud în deplasare cu 4-1, la capătul unui meci dominat de echipa pregătită de Alin Hancăș. Vizitatorii au deschis scorul repede prin Andrei Cernea, iar în minutul 35 același Cernea a stabilit scorul pauzei.  După pauză vizitatorii au mai marcat de trei ori, însă odată în propria poartă. 

Industria Galda de Jos a deschis scorul în minutul 13, Andrei Cernea l-a învins pentru prima dată pe Gânscă. În minutul 35, același Cernea a dublat avantajul echipei lui Hancăș.

După pauză gazdele au încercat să reducă din handicap, lucru pe care au reușit să-l facă în minutul 82, când Haiduc a înscris în propria poartă. Golul marcat de aiudeni nu a tăiat elanul oaspeților aceștia marcând de două ori în minutele 86 prin Lungu și 89 prin Sârbu.

În urma acestui succes liderul Industria Galda de Jos a acumulat 39 de puncte și este la șapte puncte de Arena Alba Iulia, formație ce nu a jucat încă în această etapă.

Iată cele două distrubuții:

Olimpia Aiud: Gânscă –  R. Muntean,  G. Szekelyi, Văcariu,  Birk, Andrea,Vaida, Cotoară,  B. Cristea, Val. Drăgan (cpt.) Felindean. Antrenor: Radu Andone.

Industria Galda de Jos: Ștef – Ivașcu, Cr. Ivașcu, Haiduc, Morariu, Chirilă, Lungu, Bodea, Ad. Neag, Baghiu, Cernea. Antrenor: Alin Hancăș.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate