Pauza de iarnă s-a dovedit a fi benefică pentru Olimpia Aiud. Echipa antrenată de Rareş Gânscă şi Remus Ţălnar a făcut câteva achiziţii excelente. L-a „repatriat” pe Felindean, l-a luat pe Costan de la Europa şi a „furat” şi golgheterul de la Sportul Livezile.

Aflată pe 6 în campionat, cu 23 de puncte, echipa lui Gânscă nu are planuri prea mari pentru retur, mai degrabă gândurile se îndreaptă spre sezonul viitor. Cât despre prezent, tehnicianul aiudenilor este sincer şi consideră superioare CSO Cugir, Cuprirom Abrud şi Performanţa Ighiu.

„Sunt deocamdată echipe cu care nu ne putem pune, cum ar fi CSO Cugir, Performanţa Ighiu sau Cuprirom Abrud. Vreau să facem o figură frumoasă în retur şi să ne luptăm de la egal la egal cu orice echipă. Noi ne gândim mai mult la sezonul viitor, când vrem să facem o echipă pentru primele locuri, dar nu ne gândim la promovare”, a declarat Rareş Gândscă.

În retur, Rareş Gânscă şi Remus Ţălnar vor avea la dispoziţie următorul lot de jucători:

Portari: Rareş Gânscă, Radu Popa, Mircea Hagiu

Fundaşi: Claudiu Gatea, Silviu Văcariu, Florin Ghirca, Lucean Silea, Bogdan Ignat, Mircea Groza

Mijlocaşi: Cătălin Şuşman, Daniel Şimandi, Bogdan Bucur, Remuş Ţălnar, Raul Epure, Claudiu Muntean, Aurelian Costan, Radu Tat, Cornel Iepure

Atacanţi: Sebastian Hagău, Adrian Ponoran, Eduard Horvat, Vali Drăgan, Marius Felindean.

În prima etapă, Olimpia Aiud va juca pe propriul teren cu Arieşul Baia de Arieş.

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate