aaaaaGolgheterul primelor 14 etape a Ligii a III-a, Seria a 5-a, de la Metalurgistul Cugir, Adrian Cîrstean a primit o oferta de la Ceahlăul și ar putea pleca la echipa din Neamț din 28 februarie, odată cu începerea campionatului. Conducerea clubului din Alba spune că are în calcul câteva nume, printre care și Ionuț Radu, atacantul de la Oșorhei.

Ceahlăul Piatra Neamț s-a arătat interesată de atacantul Metalurgistului Cugir, Adrian Cîrstean (23 ani) în vederea unui eventual transfer începând cu returul Campionatului Ligii a III-a de fotbal. Informația a fost confirmată de directorul sportiv al metalurgiștilor, care a precizat că vor lua decizia cea mai bună pentru viitorul jucătorului.

„Există interes pentru Cîrstean din partea Ceahlăului, însă nu este nimic bătut în cuie. Împreună cu Adrian vom lua cea mai bună decizie atât pentru el cât și pentru club. Legat de jucătorii care vor veni, săptămâna viitoare vom ști mai multe, așa cum am spus suntem în tatonări cu mai mulți jucători. Sunt multe speculații și nume de jucători propuși de alții nu neapărat de care suntem noi interesați” a declarat directorul sportiv al Metalurgistului Cugir, Bogdan Petric.

Locul lui Crîstean ar putea fi luat de Ionuț Radu de 22 de ani. Acesta este așteptat la reuniunea echipei de luni.  Atacantul a performat  Liga I a Italiei pentru Palermo.

Luni, 13 ianuarie se vor analiza faptele și se vor lua mai multe decizii în privința transferurilor clubului de sub Drăgana.

Mihai GIURCA

 
 
 

Publicitate

Publicitate