HC Alba-Sebeș a pierdut 35-23 jocul cu liderul Cetate Deva, iar antrenorul Octavian Achimescu consideră că reprizele au fost diametral opuse, declarându-se mulțumit de evoluția fetelor din partea a doua a jocului. 

„O primă repriză foarte slabă din partea noastră și pe faza de apărare și poarta. În a doua repriză sunt mulțumit, am fost depășiți la capitolul experiență, am fost provocați, arbitri au lăsat jocul liber”, a declarat Octavian Achimescu la finele jocului de la Deva.

Totuși, în partea secundă, antrenorul echipei din Sebeș a reușit să le motiveze pe fete, iar apărarea a dat ușoare semne de viață.

„Era riscul să intrăm în jocul lor agresiv, în clinciurile lor, se vede diferența și experiența”, a mai punctat Achimescu.

Chiar dacă Mădălina Predoi a fost eliminată pentru lovirea unei adversare, tehnicianul sebeșean nu aruncă vina asupra elevei sale. Acesta a considerat că handbalista lui fusese provocată și nu a făcut nimic altceva decât să riposteze.

„A fost un gest provocat, ea a fost provocată, a fost trasă de păr, luată de gât, efectiv tinerețea și-a spus cuvântul”, a spus Achimescu despre incidentul elevei sale.

Nici președintele Virgil Costea nu aruncă toată vina asupra handbalistei de la HC Alba-Sebeș. „A fost un gest provocat, nu suntem de acord cu ceea ce a făcut ea, dar nu înseamnă că doar ea e vinovată. Dacă arbitrul le elimina pentru două minute pe ambele handbaliste cu o fază înainte, nu se mai ajungea la cartonașul roșu luat de Mădălina”, a concluzionat Virgil Costea.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate