DSC0200215 partide, 11 victorii, 2 remize şi 2 înfrângeri, golaveraj 57-14, 33 de puncte. Aceasta este linia de clasament a Performanţei Ighiu la finalul turului de campionat al Ligii a IV-a, ediţia 2014-2015. Ighienii au două puncte mai puţin decât liderul Mureşul Vinţu de Jos dar cu cinci mai multe decât ocupantele poziţiilor 3-5, Olimpia Aiud, ACS Şurianu 1945 Sebeş respectiv Viitorul Sântimbru şi în aceste condiţii au şanse reale de a ataca titlul de campioană judeţeană şi a participa astfel la barajul pentru promovarea în Liga a III-a.

Primarul Ighiului, Traian Rusu, este încrezător în formaţia sa şi spune ca formaţia pregătită de Adi Himcinschi se va bate cu Mureşul Vinţu de Jos şi Şurianu Sebeş, pe care o consideră cea mai tare contracandidată în lupta pentru titlu, în drumul spre barajul care duce în cel de-al treilea eşalon al fotbalului românesc.

“Paradoxal deşi avem cea mai bună apărare şi cel mai bun atac din campionat, tocmai câteva greşeli în aceste compartimente ne-au făcut să pierdem puncte importante în tur! Dar, sunt sigur că prin trei-patru transferuri în această iarnă vom remedia şi aceste probleme iar Ighiul va termina campionatul pe primul loc şi va reprezenta judeţul la barajul pentru accederea în Liga a III-a. Cred că cel mai periculos adversar al nostru în lupta pentru primul loc este gruparea din Sebeş însă suntem obligaţi să rămânem concentraţi la fiecare partidă pentru a nu avea alte surprize neplăcute, aşa cum s-a întâmplat în câteva din jocurile primei părţi a campionatului” a spus primarul Ighiului, Traian Rusu. (D.U.)

 
 
 

Publicitate

Publicitate