Una din cele mai ambițioase echipe din Liga a IV-a, Dalia Sport Daia Română, se pregătește de zor pentru noul sezon din Liga a IV-a. Echipa antrenată de Paul Ciucă a bifat șapte jocuri de pregătire până în acest moment și a făcut două achiziții.

La capitolul nou-veniți, antrenorul Paul Ciucă l-a legitimat pe Cătălin Ștef, revenit după împrumutul de la Europa Alba Iulia. Un alt transfer al celor din Daia este cel a lui Gheorghe Cibu, care s-a reapucat de fotbal.

„Sezonul acesta cred că va câștiga favorita AJF-ului, CSO Cugir. Anul trecut, cine a început campionatul cu noi a câștigat competiția. Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare. Eu sper să facem o figură frumoasă. Avem marele dezavantaj că suntem cinstiți. Noi am supărat pe multă lume, că nu le-am dat meciul. Avem un început foarte greu, asta e, participăm la competiție și jucăm cinstit. Ne bucurăm de fiecare punct câștigat”, a declarat Paul Ciucă, antrenor principal Dalia Sport Daia Română.

În acest sezon, Paul Ciucă va avea la dispoziție următorul lot de jucători: Cătălin Ștef, Adrian Cibu, Gheorghe Scheau, Vasilică Morariu, Cosmin Colcer, Iosif Scheau, Petru Medrea,  Vasile Bișboacă,  Zaharie Tileagă,  Alexandru Mihalache, Adrian Neag, M. Benga.

Până în acest moment au părăsit echipa din Daia: Mureșan, Gheorghiu (Colorado Șpring), D. Ianc și C. Dănilă (Performanța Alba Iulia).

În această vară, trupa pregătită de Paul Ciucă a evoluat șapte amicale, toate în deplasare, cu următorii adversari: Inter Ciugud 4-0 și 5-3, Colorado Șpring 6-2, Energia Săsciori 2-1 și 81, Sportul Sebeș 2-2 (partidă încheiată după 75 de minute) și LPS Sebeș 3-1.

Neînvinsă în jocurile de pregătire, Dalia Sport Daia Română va  juca în prima etapă cu CSO Cugir, una din favoritele la promovare.

 

Comentarii

 1. DsDr spune:

  Daca reusim sa incepem bine in primele 3 etape sa avem 6 sau 7 puncte o sa ne batem la podium anul asta !!

 2. DsDr spune:

  Sau mai facut 2 achiziti la Daia un mijlocas central si un atacant de certa valoare !!

  1. Domnul antrenor a spus ca-mi spune numele lor după ce rezolvă actele, daca le stii tu ai putea sa imi spui numele lor

 3. DsDr spune:

  Dupa ce se semneaza actele cu mare drag

 4. eul spune:

  nu am inteles ce a vrut sa spuna , „favorita ajf- ului”

 5. unul spune:

  adica promoveaza la pas mestere nu o deranjeaza nimeni

 
 

Publicitate

Publicitate