George Lăncrănjan
Data nașterii: 23.10.1981
Antrenor secund

Echipa de baschet feminin a LPS Alba Iulia a obţinut o victorie şi o înfrângere la turneul U-17 de la Oradea. Echipa lui George Lăncrănjan a pierdut surprinzător cu „Mihai Eminescu” Oradea, dar a învins în jocul secund echipa Bega Timişoara.

În jocul cu Liceul „Mihai Eminescu” din Oradea, echipa lui George Lăncrănjan a cedat cu scorul 63-49 (pe sferturi, 14-17, 14-11, 22-2, 13-19).

În meciul cu Bega Timişoara, albaiuliencele s-au impus cu 51-44 (pe sferturi 9-14,12-15, 18-6,12-9). Succesul cu Timişoara a fost unul surprinzător pentru cei prezenţi la turneul de la Oradea, dar nu şi pentru antrenorul George Lăncrănjan, care s-a aşteptat la succesul cu gruparea din Bana.

„Eu zic că echipele astea vor fi în primele 3-4 în ţară. Am avut un sfert trei foarte prost cu Oradea şi de asta am şi pierdut. A fost primul meci şi nu ne-am găsit identitatea.  Fetele s-au motivat bine la meciul cu Timişoara şi am reuşit să producem surpriza, chiar dacă pentru noi nu a fost o surpriză, pentru alţii da”, a declarat George Lăncrănjan, antrenor LPS Alba Iulia U-17.

George Lăncrănjan a avut următorul lot de jucătoare la dispoziţie: Andreea Beldian, Ana Maria Ciurpan, Iulia Taltabeţ, Andreea Frâncu, Diana Stănilă, Sica Cuzic, Emilia Gherman, Alice Bârsan, Cristina Albu, Bianca Borca, Emilia Ivaşcu, Raluca Radu.

De menţionat este faptul că Andreea Beldian şi Sica Cuzic sunt componente ale lotului naţional al României.

 
 
 

Publicitate

Publicitate