CS Timișoara a pus la respect visele de promovare a echipei HC Alba-Sebeș. Echipa lui Achimescu pare să fie și în acest sezon o dezamăgire. Din păcate, echipa nu se ridică la nivelul finanțărilor primite de la Consiliul Județean Alba și Primăria Sebeș.

Duminică, echipa lui Achimescu a pierdut 34-32, la CS Timișoara, după ce la pauză scorul era 16-17 pentru echipa din Sebeș.

„A fost o primă repriză mai bună, a doua mai modestă, pe faza de apărare nu am jucat bine, în poartă slab, am ratat 8-10 contraatacuri. Nu știu cum să explic căderea din repriza a doua, dar ratăm foarte mult și ne demoralizează. Echipa din Timișoara și-a dorit victoria, pentru înfrângere eu sunt vinovat. Noi parcă am jucat împotriva noastră”, a declarat Octavian Achimescu, antrenor principal HC Alba-Sebeș.

Antrenorul echipei din Sebeș s-a arătat exasperat de ratările în situație de  unu la unu cu portarul advers, iar printre fetele care au ratat acesta a amintit-o pe Paula Hoha.

Pentru HC Alba Sebeș au marcat: Ana Ciolan 10, Mihaela Tecariu 6, Ioana Almășan 5,  Paula Chirilă 4, Andreea Baltag 3, Paula Hoha 3, Ana Maria Ion 1.

 

Comentarii

  1. sup[orter alba spune:

    Antrenorul are rolul de a sustine moral fetele nu sa le demoralizeze .cand unele jucatoare salveaza meciul nu zicem nimic dar la unele ratari le facem morala in presa scrisa.Vizionam si noi meciuri si vedem anumite greseli care sunt trecute cu vederea.Vizionati meciul cu Muresul mai atenti si vedeti greseli si unde ar trebui sa mai lucrati.Fetelor succes pe mai departe si celor care finanteaza aceasta echipa sa stie ca nu au de facut un asa mare sacrificiu la cat de platite sunt fetele.Alte cluburi platesc de 3 ori mai mult si nu se plang si ecgipele sunt in coada

  2. suporter spune:

    domnilor sa fim seriosi chiar nu va ganditi cand afirmati ca nu se ridica fetele la asteptarile celor care sponsorizeaza?
    aceste fete muncesc,pe salarii modeste,pe cand alte cluburi platesc de 3 ori salariul pe care o iau fetele.de ce pleaca fetele din echipa?de ce nu au mai semnat acele fete in vara?din cauza ca au retributii majore?Iar referitor la jocul fetelor ,acestea fac tot ce pot dupa ce au avut un final de sezon cu acei antrenori.Dl Achimescu trebuie sa le incurajeze nu sa le demoralizeze si sa gandeasca tehnica jocului mai bine in unele situatii.Nu vreau sa-i dau eu lectii deoarece are capacitatea necesara sa o faca .Succes fetelor pe mai departe un loc 6 nu e de lepadat si puteti mai mult.

 
 

Publicitate

Publicitate