box Cupa Romaniei feb 2014 poza 3Pugiliştii din Alba Iulia au adus noi medalii pentru CS Unirea Alba Iulia. Trei dintre elevii antrenaţi de Nicolae Paştiu s-au deplasat în perioada 4-9 februarie la Brăila pentru a participa la Cupa României la Box.

Clubul Sportiv „Unirea „ Alba Iulia a fost reprezentat cu succes şi de această dată. Antrenorul emerit Nicolae Paştiu a deplasat la Brăila trei boxeri de perspectivă, care i-au confirmat încrederea acordată.

box Cupa Romaniei feb 2014 poza 2Ion Pleş a câştigat medalia de bronz la categoria 52 de kg, în urma acestei performanţe fiind cooptat în lotul naţional de tineret, care se va pregăti la Bucureşti în perioada 10-28 februarie.

Florin Nicula a ocupat tot locul 3 la categoria 64 de kg, în vreme ce Alexandru Precup a terminat întrecerea pe locul al doilea, la categoria + 91 de kg.

„Aceste ultime rezultate obţinute de pugiliştii clubului fanion al municipiului Alba Iulia dau speranţe mari în ceea ce priveşte îndeplinirea obiectivelor de performanţă pentru acest an 2014. Dorinţa antrenorilor şi conducerii clubului de a continua tradiţia frumoasă a boxului în judeşul Alba se poate materializa prin participarea în luna aprilie la Campionatul Mondial din Bulgaria, Jocurile Olimpice de tineret din China din luna august sau Campionatele Europene, care încă nu au ţara gazdă stabilită”, au precizat reprezentanţii CS Unirea Alba Iulia.

 
 
 

Publicitate

Publicitate