stanciu - nationala GSPAlbaiulianul Nicuşor Stanciu îşi confirmă forma foarte bună prin care trece. Mijlocaşul Stelei a reuşit să înscrie un super gol în amicalul cu Lituania, şut de de la 25 de metri. Este al 251-lea marcator din istoria naţionalei. Pentru Stanciu, a fost a doua selecţie, dar este prima partidă în care joacă.

Mijlocaşul de 22 de ani nu s-a regăsit în primul ”11” în amicalul cu Lituania, însă a profitat de şansa pe care a primit-o în partea a doua. Nicuşor Stanciu a intrat la pauză în locul Florin Tănase şi imediat a ieşit în evidenţă. Acţiunile de atac ale României au căpătat incisivitate, cu multă ambiţie arătată de tânărul mijlocaş.

(P)  Haine sport pentru orice sezon, pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sport de bărbați, femei și copii.  Adidași alergare, ghete fotbaltricouri fotbal de la 900 de branduri: tricouri adidas, Jack and Jones, ghete Nike, Pierre Cardin, adidasi Puma, Londsdale, Under Armour, Brithish Knights, adidasi New Ballance, Karrimor, Soul Cal, Everlast, Dunlop, Kangol, Vans etc. Reduceri mari în fiecare zi

Aflat la doar a doua selecţie, după ce pe prima a bifat-o în urmă cu mai bine de trei ani, Stanciu a făcut un joc excelent. Momentul de glorie a fost în minutul 65, când Stanciu a prins un şut senzaţional, de la 25 de metri, în colţul din dreapta portarului. Este primul gol în tricoul naţionalei pentru Stanciu, care se anunţă un jucător foarte interesant pentru viitorul naţionalei.

sursa: prosport.ro

 
 
 

Publicitate

Publicitate