1Sportiva pregătită de Cristina Man a cucerit medalia de bronz, în proba de 800 de metri, la Campionatele Naţionale (juniori 2), competiţie desfăşurată sâmbătă şi duminică în noua sala Lia Manoliu din Bucureşti.

Atleta din Mica Romă a terminat proba cu timpul de 2:15,49 (PB) şi a urcat astfel pe treapta a treia a podiumului, la start s-au aliniat 33 de sportivi. De asemenea, blăjeanca s-a clasat pe poziţia a cincea, 47 de atlete la start, în proba de 400 de metri cu timpul de 59,98 (PB).

Este încă un exemplu că acolo unde se munceşte cu profesionalism…rezultatele nu întârzie să apară! Asta în ciuda problemelor financiare cu care se confruntă majoritatea sportivilor şi antrenorilor care lucrează în acest sport. Felicitări!

(P)  Adidasi alergare  și tricouri pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri : Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

„Este un rezultat bun pentru sportiva mea, rezultat ce ne îndreptătește să avem speranțe mari pentru viitor.  Pentru mine personal nu este o surpriză, Nicoleta făcându-se remarcată încă de anul trecut, când a terminat sezonul cu a cincea performantă în probele de 800m și 1500m, fiind cooptată în lotul național de juniori 2 începand cu luna ianuarie a acestui an.

În urma rezultatelor  ei în antrenamentele din această iarnă am luat decizia de comun acord cu sportiva mea să ne reorientăm și să înlocuim proba de 1500m cu cea de 400m , o decizie care s-a dovedit a fi inspirată pentru sezonul acesta. Sperăm ca pe viitor să nu aibă parte de accidentări și progresul său sa fie si mai mare.

Pe această cale țin să mulțumesc conducerii CȘȘ Blaj in special doamnei director Silvia Marcu , care ne-a susținut pe toată perioada pregătitoare, și sponsorilor noştri datorită cărora am reusit să realizăm un stagiu de pregatire de două săptămâni în București – Sala de Atletism din Complexul National Sportiv Lia Manoliu, lucrul hotărâtor în obținerea acestei performante. Săptamâna aceasta, mai exact vineri si sâmbătă 27-28 februarie, la București va avea loc finala Campionatului Național de Juniori I , competiție la care clubul nostru va participa cu 6 sportivi și unde așteptăm rezultate cât mai valoroase” a declarat Cristina Man. (D.U.)

 
 
 

Publicitate

Publicitate