CS Unirea Alba Iulia are un nou director, începând de joi. Marius Anghel i-a cedat locul lui Nicky Nistor, înlocuit în funcție în anul 2009. Acesta și-a recâștigat postul după o hotărâre judecătorească a Tribunalului Alba.

Nicky Nistor a revenit pe 19 aprilie la conducerea CS Unirea, după ce a primit o sentință favorabilă din partea Tribunalului Alba. Chiar și așa, Nistor mai are de trecut un „hop” pe 12 noiembrie, deoarece decizia nu este definitivă, ci aparţine Curţii de Apel Alba Iulia.

”Ce pot să comentez decât că justiția și-a pus cuvântul. Revin gânduri bune, pentru sportivi, pentru antrenori, pentru cei care dețin acum orice funcție în club. Nu vreau să comentez, pentru că se interpretează. Eu l-am angajat pe fostul director. Nu pot să mă pronunț cu privire la ceea ce  s-a petrecut în acești doi ani la club. În destituirea mea a fost și o luptă politică. Să schimbi un om politic, s-a greșit”, a declarat Nicky Nistor, director CS Unirea Alba Iulia.

Chiar dacă nu a revenit de mult timp, Nicky Nistor și-a fixat principalul obiectiv, iar acesta este construirea unei săli polivalente.

”Oricine va fi la conducerea Consiliul Județean, sala polivalentă este o prioritate, sunt primul care a avut această inițiativă. Este o situație mai ciudată. Singura reședință de județ din țară care nu are sală polivalentă”, a mai spus Nistor.

Marius Anghel, fostul director al CS Unirea Alba Iulia va rămâne în cadrul clubului, ca antrenor al Secției de Orientare Sportivă.

”E o sentință a Tribunalului Alba, domnul Nistor a dat în judecată pentru că a fost înlocuit din funcție în 2009, deși în dosar era cererea dânsului de trecere în funcție de execuție. Din punctul meu de vedere, eu nu am nimic cu nimeni și am cu sistemul nostru judiciar. Nu e normal să se întâmple asta, atât timp cât sentința nu e definitivă. Important e pentru mine să nu regrete sportivii. De acum înainte, tot ce va fi sper să fie doar schimbări în bine. Pot fi orice fel de schimbări, eu sper să fie doar în bine”, a spus Marius Anghel, fostul director al CS Unirea Alba Iulia.

Nicky Nistor a reînceput deja munca la club, iar joi a început să cunoască din  sportivii noi, cu unii legitimați la CS Unirea colaborând și în mandatul trecut.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate