DSC04760Aflați în cantonament, la Târgu Mureș, unde pregătesc amicalul cu Cipru din 31 martie, componenții reprezentativei Under 21 a României au efectuat o vizită specială.
”Tricolorii” conduși de Cristi Dulca s-au urcat în autocar și, după ceva mai bine de o oră, au ajuns la Mănăstirea Dumbrava, locul în care prima reprezentativă a mers înaintea Campionatului Mondial din 1998.

Tinerii ”tricolori” le-au făcut și o bucurie copiilor de la Centrul Social ”Sf. Veronica” de la Mănăstirea Dumbrava, pe care i-au întâlnit și cărora le-au oferit autografe, dar și momente de care își vor aminti cu plăcere.

(P)  Adidasi și tricouri fotbal  pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

A fost o sâmbătă specială şi pentru proiectul ”FOTBAL pentru SUFLET, FAMILIE prin FOTBAL!” iniţiat de Sorin Corpodean, proiect care şi-a derulat ieri episodl cu nmărul cinci! Povestea merge mai departe!!! Cristi Dulca: „Îmi doresc din tot sufletul ca echipa pe care o antrenez să se califice la Eropeanul din 2017 din Polonia şi sunt încrezător că aceşti jucători talentaţi vor duce din nou România la un turneu final!”

Construcția Mănăstirii Dumbrava din județul Alba, a fost sprijinită financiar de oameni inimoși printre care și foștii componenți ai Generației de Aur Adrian Ilie, Dorinel Munteanu, Gheorghe Hagi, Anghel Iordănescu, Iulian Filipescu, Bogdan Stelea, Ilie Dumitrescu, Constantin Gâlcă sau chiar Mircea Lucescu, unul dintre cei mai de succes antrenori din România.

(Dan UDREA)

 
 
 

Publicitate

Publicitate