IMG_1272Victorie uriașă obținută de Metalurgistul Cugir. Formația antrenată de Marius Opric a învins cu 2-1 în deplasare Național Sebiș, grație reușitelor lui Alin Șuteu (32) și Alexandru Man (90+1), la capătul unui meci în care cugirenii au jucat mai bine de 60 de minute fără un om, Potopea fiind eliminat în minutul 22. 

Cugirenii au început meciul de la Sebiș cum nu se putea mai prost. După doar 22 de minute, fundașul central Adrian Potopea a luat cartonaș roșu direct după o intrare aiurea la centrul terenului. Chiar și în 10 oameni, Metalurgistul Cugir a deschis scorul în minutul 32, Șuteu a înscris cu capul după un corner executat excelent de Itu.

Până la pauză, Călin Tiut a ieșit de câteva ori la rampă şi a avut câteva intervenții salvatoare. După pauză, Sebișul a atacat în forță poarta lui Tiut, însă goalkeeper-ul cugirenilor a arătat că este un portar talentat și a intervenit în fața adversarilor.

În minutul 72, Național Sebiș a restabilit egalitatea, după ce Dobricean a centrat perfect pentru lovitura de cap a lui Morariu. Când nimeni nu mai credea într-un miracol, Metalurgistul Cugir a înscris din nou. În minutul 90+1, Alexandru Man a punctat și a adus trei puncte nesperate echipei antrenate de Marius Opric.

În urma acestei victorii, Metalurgistul Cugir rămâne pe primul loc în Liga a III-a, Seria a V-a și a acumulat  39 de puncte după remiza cu Național Sebiș. Etapa viitoare, echipa lui Opric va juca „acasă” cu Unirea Jucu, o formație incomodă.

Metalurgistul: Tiut – Trășcan, Cristea, Potopea, Schuller – Neagu, Itu, Negură, Șuteu – Oară, I. Radu.

Arbitri: Florin Mazilu (Satu Mare) – Răzvan Nistoran (Reșița), Dănuț Costea (Satu Mare). Observatori FRF: Sebastian Moisin (Oradea) și Marcu Traian (Sibiu)

 
 
 

Publicitate

Publicitate