21Profitând din plin de faptul că cei de la Cuprirom Abrud s-au prezentat, în intermediara de ieri după amiază de pe Aiudelul, doar în număr de…şapte, căpitanul “olimpicilor”, Vali Drăgan, şi-a făcut de cap şi a marcat de patru ori în doar 12 minute (n.a. jocul a fost întrerupt în minutul 20 din cauza accidentării portarului moţilor Marcel Olaru, condiţii în care rămaşi în doar şase jucători de câmp oaspeţii nu a mai putut continua jocul!)!

De fapt, MVP-ul rndei a înscris cele patru goluri în doar şase minute, cu o precizie de metronom…Minutul 6, minutul 8, minutul 10 respectiv minutul 12!

(P)  Ghete fotbal pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Cum rezultatul acestei partide va rămâne cel care s-a înregistrat pe teren în momentul abandonului vizitatorilor, adică 4-0 pentru Olimpia Aiud, Vali Drăgan este noul golgheter al Ligii a IV-a cu 24 de reuşite.

Pe podium se mai află ighienii Silviu Turuş-o triplă în meciul cu CS Ocna Mureş respectiv Romică David-două goluri în aceiaşi întâlnire, ambii ajunşi la cota 22! (D.U.)

 
 
 

Publicitate

Publicitate