1Atacantul Ciprian Brânză (foto în echipament de culoare închisă) a fost omul etapei cu numărul 20, rundă în care jucătorul celor de la Dalia Sport Daia Română a marcat de patru ori împotriva…fostei sale formaţii, FC Miceşti, în succesul cu 7-0 repurtat de dăienii lui Fane Fogoroşi, la rându-i ex-entrenorul miceştenilor în sezonul trecut!

De remarcat şi cele trei reuşite semnate de Claudiu “Făină Coltor” (n.a. intrat în repriza secundă) de la Olimpia Aiud, în meciul cu CSO Cugir încheiat de asemenea cu scorul de 7-0.

(P)  Adidasi  și tricouri   pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Un alt “olimpic”, Vali Drăgan, a urcat pe prima treaptă a podiumului golgheterilor după dubla din întâlnirea cu CSO Cugir, căpitanul aiudenilor înscriind până în prezent 20 de goluri. Adică, tot atâtea câte a marcat şi Romică David (Performanţa Ighiu) şi cu unul mai mult decât Silviu Turuş (Performanţa Ighiu). (D.U.)

 
 
 

Publicitate

Publicitate