HC Alba-Sebeș a pierdut, duminică, partida din deplasare cu Mureșul Târgu Mureș, cu scorul de 35-33, după ce, la pauză, scorul era 14-14.  Chiar dacă au dominat marea parte a jocului, sportivele lui Achimescu au fost învinse pe final și au pierdut astfel derby-ul pentru locul 4 în Divizia A de handbal feminin.

Deși au condus o bună parte din timp, handbalistele de la HC Alba-Sebeș s-au văzut egalate pe final și învinse. La finalul jocului, Octavian Achimescu a contestat vehement prestația brigăzii de arbitri.

„Probleme mari de arbitraj, cărțile sunt făcute. Am dominat tot jocul și cred că au fost greșeli intenționate de arbitraj. Asta e”, a declarat, supărat, Octavian Achimescu, antrenor principal HC Alba-Sebeș.

Teodor Rad, președinte Mureșul Târgu Mureș: „Problema e cum conduci un meci. Arbitrii nu-ți bagă mingea în poartă”

De partea cealaltă, președintele grupării din Târgu Mureș nu a  rămas indiferent la declarația lui Achimescu și a dorit să-i ofere acestuia o replică.

„Este ușor să dai vina pe arbitraj, dar arbitrii nu-ți bagă mingea în poartă. Problema a fost a băncii tehnice de la Sebeș. Mai bine vezi  de echipă, nu să arunci vina pe alții. Problema este cum conduci un meci. Sebeșul are o echipă frumoasă, consider că echipa este undeva de locurile 3-4. Dacă o folosea pe Bidașcu tot meciul, ne băteau”, a spus Teodor Rad, președinte Mureșul Târgu Mureș, grupare care are bugetul de 300.000 de lei pentru sezonul 2012-2013, mult mai puțin decât HC Alba-Sebeș.

Pentru HC Alba-Sebeș au marcat: Ana Ciolan 10, Oana Bidașcu 8, Mădălina Predoi 6, Alexandra Oncu 3, Paula Chirilă 2, Delia Paștiu 2, Paula Hoha 2.

HC Alba-Sebeș va juca acasă etapa viitoare cu Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, într-o partidă ce va avea loc duminică, de la ora 18.00.

 
 
 

Publicitate

Publicitate