Unirea Alba Iulia continuă seria nefastă, după ce a reuşit doar o remiză în partida de la Deva, obţinută „in extremis”, de fostul jucător devean Ionuţ Şerban. A fost un meci foarte dificil pentru elevii lui Gherman, care au ratat nenumărate ocazii prin vârfurile Mureşan şi Oară.

Contrar jocului, alb-negrii s-au văzut conduşi în minutul 72, când, la prima fază mai importantă a devenilor, Ambruş a deviat mingea în poarta lui Pascal, după o minge şutată puternic de Geacă.

Albaiulienii s-au trezit rapid, iar Negură a stabilit egalitatea printr-un şut din 8 metri, după o centrare a lui Mureşan.

Mureşul Deva a reuşit să preia din nou conducerea, în minutul 90, după un contraatac, când Buda a înscris şi i-a readus pe deveni în avantaj.

Trupa antrenată de Stelian Gherman a făcut o egalare „in extremis”, când Pecarov a înscris cu capul din 8 metri, după o centrare a lui M. Oprea.

”Am făcut un joc slăbuț, am avut 5-6 ocazii, nu ne-am concentrat 100%. Toți suntem supărați, e normal să fii supărat când întâlnești o echipă doar din copii. Nu au nici o scuză, faci 2-2 cu o echipă care n-a făcut nici un punct numai cu noi”, a declarat Stelian Gherman, antrenor principal Unirea Alba Iulia.

Unirea Alba Iulia: Pascal (C), Schuller, Şerban, Bumbac, M. Oprea, Oltean (35 Pecarov), Negură, Pleniceanu, Petrescu, Oară, Mureşan

Rezerve: Lasc, Stan Militaru, Ciofu, Pecarov, Potopea, Grozav

Dăscălescu: Cred că am ajuns rușinea seriei

La finalul jocului, președintele executiv Mihai Dăscălescu a fost foarte nemulţumit de rezultatul cu Deva: ”Cred că am ajuns rușinea seriei. Am fost aproape de cea mai mare umilință din viața mea. jucătorii ar trebui să-și tragă un semnal de alarmă. Cum, necum, salariile s-au dat la Alba Iulia. Se discută tot, mâine dimineață”.

Nu ar fi exclus ca antrenorul Unirii să fie demis; acesta nu a obținut decât două victorii în retur.

 

Comentarii

 1. Unirist spune:

  Sa vina Sunda!

 2. sunda spune:

  muresan principalu vinovat dati-l afara

 3. domotek spune:

  ce vorbiţi măi de Mureşan ! am fost doar trei din Alba la meci şi am văzut neputinţa mijlocaşilor . nu sunt lămurit dece l-a schimbat pe Olteanu şi nu pe Negură ? ? habar n-am ce vede Gherman la Negură ! Olteanu urca cu mingea şi centra,bătea cornerele şi loviturile libere iar Negură „”negoro”” auzi…””negoro”” dădea cu stîngu-n dreptu . păi domnule Gherman ce antrenamente faci că n-am văzut nici o schemă de joc…se joacă la întîmplare fără o viziune clară . Mureşan nu este jucătorul care să dribleze…este un jucător care ţişneşte după minge…dar nu mai avem un Cristea sau un Stanciu să-l deschidă,într-un cuvînt NU AVEM MIJLOC ! SUNT CURIOS CE-O SĂ FACEM SÎMBĂTĂ..ULTIMUL MECI ACASĂ DIN STAQGIUNE…??????!!!!!!!

 4. veyron spune:

  Cu un singur atacant obligat sa tina portarul advers si inca 2 sau 3 fundasi la toate loviturile libere,nu se poate face fotbal.In conditia in care mijlocul este praf,sa viisa suplinesti cele doua aripi sa centrezi cui? Sa mai vii sa-ti preiei mingea de la centru sa dai gol ,iar nu se poate.Un intreg campionat echipa a jucat numai defensiv.de respins aiurea din fata portii tot prostul ostie.Iar asta care te dai cind sunda ,cind gherman,cind anonim ai tu o solutie?********.

 
 

Publicitate

Publicitate