Navobi Alba Iulia a pierdut partida din etapa a doua cu Motorul Oradea cu scorul de 3-1, unica reuşită a echipei antrenate de Cătălin Popa fiind semnată de Alexandra Marian.

Echipa de fotbal feminin, Navobi Alba Iulia nu a reuşit să învingă nici în etapa cu numărul doi a Seriei Vest din Liga I.  Conduse la pauză cu scorul de 3-0 de către Motorul Oradea, albaiuliencele au izbutit să înscrie în minutul secund cu ajutorul căpitanului, Alexandra Marian.

„Nu pot spune că a fost echipa mai bună. Au marcat golurile pe greşelile noastre, au avut mai multă claritate în joc, au reuşit să joace cu capul sus şi din păcate primul lor gol a fost marcat dintr-un autogol. A fost un joc destul de frumos, puteam marca şi noi mai mult, dar ne-am pierdut în faţa porţii”, a declarat Alexandra Marian, antrenor secund Navobi Alba Iulia.

Navobi Alba Iulia: Cioca, N. Ghiviziu, Neamţu, Drâmbărean, Drăgoi, Stănescu, Marian, Cristolţean, Matei, Barabaş, Cosma. Au mai jucat: Cârpaci, Flambă, David.

Următoarea etapă, Navobi Alba Iulia va înfrunta CFR 1933 Timişoara, într-o partidă care se va desfăşura sâmbătă, 29 septembrie, pe terenul II al Stadionului „Cetate” din Alba Iulia.

 

Comentarii

 1. TEAVA spune:

  AU MOTOARE, MOTOARE…

  RIDICA-TI UMPIC PICIORU
  CA SA-TI VAD CARBURATORU
  RIDICALE PE AMINDOUA
  CA MI-AM LUAT BUJIE NOUA

  AU MOTOARE, MOTOARE…

 
 

Publicitate

Publicitate