Sârbul Miroslav Popov are două înfrângeri de la venirea în România. Prima cu CSM Satu Mare și a doua cu ICIM Arad. Echipa din Alba Iulia a jucat spectaculos primele trei sferturi cu liderul ICIM, dar a cedat fizic pe final și a pierdut la 12 puncte.

CSU Alba Iulia a reușit să conducă și cu 10 puncte pe ICIM Arad, dar arădencele au revenit în joc și au reușit să se impună în ultimul sfert, moment în care s-a văzut pregătirea fizică a fetelor din Alba Iulia.

„Cred că am jucat trei sferturi foarte bine și în ultima perioadă s-a văzut condiția fizică foarte bună a celor din Arad. În ultimul sfert, ei au jucat în zonă și au mizat pe aruncări din afară. Noi am aruncat, dar am ratat foarte multe mingi”, a declarat Miroslav Popov, antrenor principal CSU Alba Iulia.

Aflat la primul meci în fața propriilor suporteri, Popov s-a arătat entuziasmat, de cele văzute la primul său joc.

„Simt o atmosferă bună, plăcută aici. Fanii cântă, totul a fost frumos și îmi plac acest gen de meciuri. Când joci un baschet puternic, frumos, lumea e încântată, noi am jucat trei sferturi un baschet frumos”, a mai adăugat Popov.

După jocul cu ICIM Arad, CS Universitatea va avea parte de două etape mai ușoare, cu CSM Oradea și Olimpia Brașov.

„Nu vom avea meciuri grele până când CSM Târgoviște va veni aici, voi avea timp pentru a pregăti încă un meci ca acesta”, a încheiat Popov.

CS Universitatea e pe cinci în acest moment în campionat, dar are un meci mai puțin disputat.

 

Comentarii

 1. raul spune:

  oare bilek nu era mai bun???/

  1. Andrei Popescu spune:

   Nici vorba….

 2. Andrei Popescu spune:

  Felicitari fetelor, s-a vazut ca si-au dorit mai mult, dar atat au putut in momentul de fata. Omul are stil, stie meserie. A facut niste schimbari foarte interesante, iar in viitor se va vedea mana lui. Sa tii 3 sferturi piept ICIM-ului inseamna ceva dupa 10 zile la echipa. Cu putina luciditate cred ca puteam castiga, dar conditia fizica este unul din principalele elemente care fac o echipa puternica si cand nu esti obosit poti sa iei decizii mai bune. Succes mai departe si sunt convins ca dupa ce echipa incepe sa joace si suporterii o sa revina alaturi de echipa.

 3. fancsu spune:

  De acum nu se mai poate da vina pe antrenor,asta-i foarte clar,insa si in timpul lui Bilek fetele au facut aceleasi greseli de care eu personal nu cred ca o sa se debaraseze,le-au intrat in instinct. Probabil nu au nici conditie fizica buna dar nu au nici acea sclipire de moment pe care trebuie sa o ai in baschet. As vrea s-o felicit pe Becca a fost fenomenala ca de obicei.Sper sa vina o schimbare majora si la jucatoare. Nu se poate sa-ti ia mingea din mana, la acest nivel nu e permis. Oricum au fost si sint in obiectiv. Meciul a fost frumos, s-a tras tare, felicitari! Succes !

  1. o persoana spune:

   Este normal sa se faca acele greseli pe care le faceau pana acuma, dar nu in numar asa mare…ia un creion si o foaie si compara statisticile e la meciul cu craiova si sportul versus sm si arad(poti incepe cu to)….asa ca ai rabdare…si e normal sa nu ai conditie fizica cat timp nu faci antrenamente…ridicati-i statuie la bilek…

 4. fancsu spune:

  Nu ridic satatuie nimanui si cu rabdarea stau foarte bine. O sa vedem valoarea unor jucatoare, dupa doua luni,asa cum spera si domnul antrenor pentru ca atunci nu se mai poate vorbi de neputinta sau nestiinta antrenorului. Eu vreau sa cred ca se poate merge si anul viitor cu aceasta echipa fara nici o schimbare,dar ma indoiesc.Timpul o sa arate cine are dreptate. Pina atunci eu le doresc succes! Au antrenor bun acum e momentul sa arate ce pot !

 
 

Publicitate

Publicitate