CS Universitatea are antrenor nou. Sârbul Miroslav Popov a preluat CSU Alba Iulia, după ce șefii clubului s-au săturat ca echipa să joace modest. Prestațiile din acest debut de an i-au pus și mai tare pe gânduri pe conducătorii CS Universitatea. Aceștia au decis ca, pentru a revigora echipa, să-l înlocuiască pe Tomas Bilek cu Miroslav Popov.

Coșmarul a luat sfârșit pentru echipierele de la CS Universitatea și, după săptămâni grele, antrenorul Tomas Bilek a fost înlocuit de la conducerea echipei din Alba Iulia cu sârbul Miroslav Popov (55 de ani).

Cehul Tomas Bilek a părăsit clubul și a acceptat să-și rezilieze contractul cu gruparea din Alba Iulia. Randamentul slab al echipei a fost pus pe seama faptului că fetele nu-l mai doreau în echipă, iar schimbarea a fost inevitabilă.

Nici membrii galeriei nu-l mai vor pe Bilek

Sătui să tot fie umiliți în derby-uri și nu numai,  galeria „Gruppo Arnsberg” a menționat că și ei susțin ideea de schimbare a antrenorului, întrucât aceștia nu au fost impresionați de prestația echipei, care a „scârțâit” serios în acest sezon.

„E timpul pentru o schimbare, e timpul să devenim profesioniști. să lăsăm aceleași cinci scheme de joc și să nu ne mai chinuim cu echipele mici, deci pentru asta pleacă! Nu se poate dragoste cu forța”, a postat Bogdan Fântână, unul din liderii galeriei „Gruppo Arnsberg”.

Cel mai probabil, Miroslav Popov va conduce echipa de marți, iar luni seara va sosi la Alba Iulia.

 

Comentarii

 1. Andrei Popescu spune:

  Bravo, era timpul. In sfarsit putem vorbi de faptul ca avem experienta pe banca tehnica. Un antrenor bun cu care putem spera la mai mult. Urmeaza in vara o remaniere a lotului cu solicitarile noului antrenor (care sunt convins ca vor fi pertinente) si putem spera la mai mult. Potential exista.
  Il astept pe „gio” sa ne spuna cat de nedereptatit a fost saracul bilek si ca nu el era veriga slaba in angrenajul echipei.

  1. o persoana spune:

   nu are tupeu ‘gio’ s-a mutat la ‘unirea’.

 2. FANCSU spune:

  Nu pling dupa Bilek dar as fi vrut sa plece in tandem cu Petre Eles dupa cum au si venit la Alba. Asa ar fi fost cit de cit corect !!! Pestele de la cap se impute !!!
  Sper ca noul antrenor sa duca echipa cit mai sus. Eu personal ii doresc succes! Cit despre experienta… o sa vedem cum se descurca cu echipa asta in cazul in care nu va face nici o schimbare asa cum nu s-a facut si nu s-a vrut nici in timpul lui Bilek! Referitor la experienta cred ca si domnul nou antrenor a pornit la inceput de la zero. Aceasta se cistiga in timp, nu o mostenesti de la parinti.

  1. Andrei Popescu spune:

   Nu sunt un fan infocat al lui Eles, pe care il consider responsabil de ramanerea lui Abramzon (care nu are un randament foarte bun), dar trebuie sa recunosc, cu aceasta mutare m-a surprins. Pentru a putea avea performante trebuie sa mai tai si in carene vie precum sa ai si putin ipocrizie. Nu a ezitat sa renunte la bilek, chiar dupa cele 10 victorii consecutive si asta mi-a placut. La fel stiu ca pe Popov l-au acontat de ceva vreme, omul a vazut ce poate echipa si a acceptat. Nu este chiar asa usor sa aduci un antrenor, mai ales ca incapatanatul de bilek nu si-a dat demisia, tinand de scaun si de banii pe care ii primea.
   Cu experienta este simplu, nu o mostenesti de la parinti dar cand ai in spate 31 de ani de baschet nu poti sa spui ca o dobandesti, deja Popov o are si il recomanda palmaresul si da a inceput de la zero pe vremea cand bilek nu era inca conceput.

 3. fancsu spune:

  Domnule Andrei Popescu nu ne-am putut naste toti in acelas an.Cind va avea si Bilek 55 de ani sigur o sa „dobandeasca” si el ceva experienta. Oricum la varsta lui este totusi este o performanta. Ma bucur insa ca au adus un antrenor cu multa experienta si sper sa puna in valoare ACEASTA echipa fara sa faca nici o schimbare. Eu ramana acelas fan CSU si le urez succes !

 
 

Publicitate

Publicitate