Miroslav PopovCS Universitatea Alba Iulia a obținut miercuri seară, în deplasare la Arad, un nou succes contra formației ce deține titlul de campioană. Disputa a contat pentru Liga Europei Centrale și a fost câștigată cu 61-59 de echipa pregătită de Miroslav Popov. 

Gruparea albaiuliană a dominat primele trei sferturi, dar în ultimul act al meciului albaiuliencele au făcut câteva greșeli care puteau fi fatale.

„A fost un joc foarte greu, dar am crezut în victorie tot meciul. Pe final am făcut greșeli prostești și i-am lăsat să apropie. A fost dramatic pe final, dar până în ultimele cinci minute am condus mereu cu 5 puncte. Greșeala noastră a fost că le-am lăsat să se apropie pe final ”, a declarat Miroslav Popov, antrenor CS Universitatea Alba Iulia.

Tehnicianul albaiuliencelor a reușit să controleze ostilitățile chiar dacă pe final echipa din Alba pierduse avantajul de pe tabelă. De partea cealaltă, directorul sportiv al echipei din Cetatea Marii Uniri, Nicușor Marcu era în culmea fericirii după succesul obținut în CEWL.

„A fost un joc foarte greu, echipele sunt sensibil egale, concentrarea noastră a fost mai bună astăzi, am avut o finalizare mai bună și am reușit să obținem victoria. Succesul este important pentru moral. Am condus jocul și am avut încredere în echipa noastră chiar dacă a fost dramatic pe final”, a declarat Nicușor Marcu.

Echipa din Alba Iulia va avea următorul meci vineri, când va primi vizita Rapid București pe propriul teren într-o partidă ce contează pentru Liga Națională de Baschet Feminin.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate