CS Universitatea Alba Iulia a învins sâmbătă pe propriul teren CSM Târgoviște, formație ce nu mai seamănă cu gruparea din sezonul trecut. Echipa pregătită de Miroslav Popov a dominat jocul și a învins cu 61-50. 

Chiar dacă jocul echipei din Alba Iulia nu a fost cel așteptat de antrenorul sârb, acesta a recunoscut că formaţia lui mai are timp să îmbunătățească jocul în următoarea perioadă.

”Au fost două echipe bune în jocul greu de astăzi, ei au avut aruncători excelenți de trei puncte, dar noi am jucat solid, nu atât de bine în apărare, dar noi am condus tot jocul cu 5-10 puncte diferență. Cred că noi putem juca mai bine în următoarele meciuri. Campionatul abia a început și noi nu ne cunoaștem adversarii pentru că fiecare echipă are jucători noi și după șapte jocuri vom ști cum să ne pregătim. Este important să învingem acasă, nu e important cum joci pentru că noi încă avem timp să ne îmbunătățim jocul. Avem nevoie să ne pregătim pentru Arad și să încercăm să câștigăm și săptămâna viitoare”, a declarat Miroslav Popov, antrenor principal CSU Alba Iulia.

Săptămâna viitoare CSU Alba Iulia va juca cu ICIM Arad, formație ce deține titlul de campioană a României la baschet feminin.

 
 
 

Publicitate

Publicitate