IMG_6810Victoria cu CSM Satu Mare a fost una obișnuită pentru Miroslav Popov, însă antrenorul CSU Alba Iulia știe că meciurile cu adevărat grele vor fi cele cu CSM Târgoviște din semifinale. Antrenorul echipei din Alba Iulia este conștient de faptul că mai are încă un hop de trecut până în semifinale. 

Miroslav Popov, antrenor CSU Alba Iulia: Era important să debutăm în playoff cu o victorie și am reușit acest lucru. Am avut unele probleme săptămâna trecută, unele jucătoare au avut probleme de sănătate, altele au fost plecate câteva zile la All Star Game, iar aceste lucruri au dus la pierderea formei normale. Sper ca zilele ce urmează să lucrăm bine și să atingem potențialul pe care ni-l dorim pentru partea finală a playoff-ului. Ne dorim să încheiem 2-0 această confruntare, pentru a avea mai mult timp de pregătire pentru semifinală, iar pentru aceasta trebuie să învingem în deplasare, nu va fi ușor, dar vom lupta pentru victorie, pentru a evita ca disputa să meargă în meci decisiv.

De partea cealaltă, baschetbalista Breanna Salley s-a declarat mulțumită de jocul prestat de echipa din Alba Iulia și speră și ea să încheie confruntarea cu Satu Mare duminică.

​Breanna Salley, extremă CSU Alba Iulia: Cred că am făcut un meci bun, chiar dacă am jucat puțin relaxat, am început în forță și ne-am făcut repede simțită prezența în atac, iar în final totul ne-a ieșit cum am plănuit. Lucrăm încă la obținerea potențialului maxim pentru acest playoff și să jucăm ca o echipă, iar până acum cred că am făcut o treabă bună. Ne dorim să terminăm confruntarea duminică la Satu Mare, iar atât timp cât punem în aplicare corect ce am exersat la antrenamente sunt sigură că vom reuși.

 
 
 

Publicitate

Publicitate