CS Universitatea a pierdut, miercuri seară, partida restantă cu campioana țării, CSM Târgoviște. Chiar dacă diferența de scor a fost de 11 puncte, baschetbalistele lui Popov au încercat său se țină cât mai aproape pe tabelă de gruparea târgovișteană.

Prestația fetelor l-a mulțumit în mare măsură pe antrenorul Miroslav Popov, care, la o lună de la venirea la Alba Iulia, a reușit să schimbe fața echipei.

„Meciul a fost foarte dur, ne-am pregătit pentru acest joc dur, am avut unele erori în apărare, am ratat câteva aruncări, arbitrii au fluierat câteva faulturi, arbitrajul a fost foarte bun per total. CSM Târgoviște e o echipă foarte bună, cu o bancă lungă. Au jucătoare bune, dar sunt mulțumit cum s-a jucat prima repriză, am vrut să câștigăm, Târgoviște e mai bună în acest moment”, a declarat Miroslav Popov, antrenor principal CS Universitatea Alba Iulia.

Nici secundul George Lăncrănajn nu a fost dezamăgit de prestația fetelor. Mai mult, secundul lui Popov consideră că echipa va arăta mult mai bine în play-off.

„A fost un meci bun, am simțit lipsa conducătorului de joc Eni Laza, probabil dacă era, ea jucam și mai bine. Per ansamblu a fost bine. Cred că până în play-off vom juca mai bine, fetele încep să înțeleagă filozofia noului antrenor. Cred că în play-off vom fi destul de puternici și vom pune probleme echipelor mari”, adeclarat George Lăncrănjan, antrenor secund CS Universitatea Alba Iulia.

CSU Alba Iulia va juca următorul meci pe 8 martie, pe propriul teren contra echipei CSBT Alexandria.

„Gruppo Arnsberg” revine alături de echipă!

Înfrângerea cu Târgoviște a avut și părți bune. De pildă, după meci, galeria „Gruppo Arnsberg” a discutat cu conducerea CSU Alba Iulia și au ajuns la o înțelegere. După două jocuri în care nu a susținut echipa, galeria va reveni alături de echipă.

Jocul fetelor a fost cel care a decis în mare măsură ca ultrașii să-și schimbe decizia, astfel că, pe 9 martie, „Gruppo Arnsberg” va susține din nou echipa din Alba Iulia.

În cele două jocuri în care membrii galeriei au protestat, atmosfera a fost una de teatru, în care oamenii priveau meciul relaxați și aplaudau uneori la coșurile marcate de echipa-gazdă, fără a avea vreun moment în care cei din sală să încurajeze echipa.

 
 
 

Publicitate

Publicitate