Mijlocașul albaiulian Ciprian Selagea va evolua pentru formația Dinamo București. Acesta a ajuns la un acord cu gruparea din ”Ștefan Cel Mare” și va îmbrăca tricoul „câinilor”, sezonul viitor.

”Transferul la Dinamo reprezintă un pas important în cariera mea. Sper să evoluez cât mai mult pentru Dinamo și să cucerim cât mai multe trofee”, a declarat Ciprian Selagea, mijlocaș Dinamo București.

Selagea a ajuns la Dinamo București de la FC Bihor Oradea și a efectuat cantonamentul alături de fotbaliștii antrenați de Dario Bonnetti. Nici bine nu a ajuns la Dinamo, că deja a și avut succes alături de colegi, la Supercupa României, în meciul cu CFR Cluj.

Chiar dacă nu a fost nici măcar rezervă în Supercupa României, acesta s-a bucurat, la finele jocului, pentru colegii lui.

Ciprian Selagea a debutat în Liga I la Unirea Alba Iulia și a marcat două goluri în partida cu Universitatea Craiova de pe ”Cetate”.  Selagea este produs de centrul de copii și juniori a echipei Unirea Alba Iulia, unde a fost format de Neluțu Popa.

 

Comentarii

  1. Andrei spune:

    ce stire e asta. pe cat timp a semnat. unde a jucat sezonul trecut.total inconplet

    1. Daca ai vrea sa citesti ai vedea ca scrie unde a jucat, iar durata contractului nu a fost dezvăluita de fotbalist… Dar poate data viitoare o sa citesti si apoi o sa comentezi. Multumesc

 
 

Publicitate

Publicitate